En kort helgetur

Det ble ikke så lang helgetur som vi hadde planlagt, men vi fikk en liten tur, og prøvd Bravia swan i norsk vinterkulde 🙂

DSC04695 (640x420)

_20180127_071659 (640x412)

Vi hadde det veldig godt å varmt i bilen, selv med -19 ute. Nå hadde vi ikke trodd det skulle bli så kaldt, men når det først ble det så er det greit å kjenne at vi har det varmt i bilen.

Jeg fikk tatt både mammografi og Botox, ikke på samme sted.. Greit å få gjort «unna» flere ting nå man først er på tur.

Jen fikk en biltur, og trent bittelitt på å være alene i bobilen. Det gikk veldig bra, hun fikk en kong med fyll når vi gikk. Når vi kom tilbake drev hun fremdeles på med kong’en, så ikke noe sutring eller mas mens vi var borte. I fjor kunne hun være både alene og «alene» litt i bobilen, men så gikk det plutselig ikke så bra. Litt mas er greit, men er forskjell på det også, og man hører fort hva som er hva. Jeg vil ha en hund som kan være alene og slappe av i bobilen, ikke en som hyler fordi den er alene. Så da tar vi det smått, og prøver oss fram.

Jeg fikk shoppet litt på turen, litt klær, og endelig et objektiv jeg har ønsket meg i «evigheter»

Snapchat-1845528715 (539x640)

Jen syntes vi satt oppe lenge fredagskvelden, så hun gikk å la seg, ordnet til og med sengen selv.. Det ble veldig rolig bak i bilen, så jeg måtte bak å se hva hun drev på med ❤

DSC_0420 (640x360)

 

Det ble jo selvsagt tid til litt av hvert ellers i løpet av fredag og lørdag

Jeg lurer på om jeg skal revurdere Puli litt.. 🙄

DSC_0428 (640x360)

Var hos veterinæren og kjøpte tygg før vi dro 😀 Endelig litt man kan tygge på igjen, som tar litt tid 😀 Jen tygger rolig, og ser ut som hun koser seg med slike tygg. Hun får det uansett bare når vi er der.

DSC_0398 (1) (360x640)

Vi må ha god frokost når vi er ute på tur, viktig å kose seg litt med maten 🙂 Noen ganger kan det blir litt mer hurtig, men da blir det lang lunsj.

DSC_0422 (360x640)

Når vi våknet og etterhvert sto opp lørdagsmorgen, så var det samme rutine som før. Jen får mat og lufting for å på do før vi begynner med noe annet.
Etter vi hadde kommet inn igjen så sa Tore «gjett hvor kaldt det er». Jeg kjente jo at det var litt kaldt når jeg var ute med Jen, så jeg sa 8-10 kuldegrader, (glemte bort at jeg akkurat hadde stått opp, og var varm pga det). Det er 19 kuldegrader sa Tore, og jeg bare «19» 😯  Altså, det var jo ikke meldt kaldt! Jeg hadde ikke engang med det røde dekkenet til Jen, fordi det ikke skulle være kaldere enn at hun greide seg med det brune. Og potesokker var heller ikke med.
Jeg sjekket hvor kaldt det sto på nett der vi var, og det sto -9. Jeg sjekket hvor kaldt det skulle være dit vi hadde tenkt oss (gå en trail), der sto det -9.. Etter litt så fant vi ut at vi bare tok oss god tid med frokost osv, innom et par steder.. og så rulle hjemover iløpet av dagen.
9 kuldegrader er ikke kaldt når det er stille, og man kler seg. Men det frister lite å gå en trail, ta av og på votter osv når det er -19. Og ikke vil jeg ha med Jen å gå når hun må stå rolig litt her og der heller, i slike temperaturer.
Så isteden for mange cacher så ble det en på fredag, og en på lørdag, hurra! Men det er to flere enn ingen 😉

 

 

2 kommentarer om “En kort helgetur

 1. Hvordan kan det ha seg sånn at det alltid er kaldere der dere er enn det som er meldt? :p
  Grattis med nytt objektiv! Husk å sette i minnebrikke 😀
  Puli (og Komondor) er helt sikkert artige raser, og jeg mistenker at det ikke er veldig mye pelsstell på de. Men hvordan å holde de rene, er et helt annet spørsmål…
  2 er absolutt bedre enn ingen, og jeg er 100 % sikker på at dere hadde en fin tur. Og event i dag, håper jeg!

  Liker

  1. Jeg trodde jo at det var bare her hjemme det var slik, at det stemte veldig geit andre steder. Tydelig at det ikke gjør det, så heretter blir det å pakke klær og utstyr for fire årstider 😛
   Takk 😀
   Det er visst ikke så mye pelsstell når de er voksne, før den tid må man stelle litt. Men jeg trodde at det var slik at «alt» satt fast i pelsen etter en skogstur, noe det ikke gjør 😀 Heldigvis er det bare gutter igjen som valper nå 😛
   Jepp, og nå har vi vært på event også 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..