Tygging, og savn

Noen ganger er det noen fordeler å ha dårlig hukommelse. Jeg har bestilt diverse.. bl.a fra Ikea. Det tok litt tid før pakken kom, så da husket ikke jeg alt som var bestilt. Da ble det jo spennende å pakke opp 😀
Fikk en annen pakke i dag også, og oppi den lå en leke.. Jen hadde et lekebein som hun var veldig glad i, og det ble til slutt utslitt.. Jeg er ikke sikker på hva det er laget av, men er mykt, samtidig som det er hardt. Det tåler mye mer enn det ser ut til å tåle, og Jen har utrolig mange timer med dette beinet. Hun har ikke bare tygget på det, men båret det rundt.. . For å ikke snakke om at hun har prøvd veldig å involvere oss i dette beinet 😛
Etter hun fikk den nyresvikten i desember, så har hun ikke fått noe tyggebein, bein, eller annet å tygge på (ja et lite unntak..) Og det har vist seg å bli litt vanskelig etterhvert. Ikke så rart, hun har vært vant til å få tygge på forskjellig, og hun koser seg med det. Nå ble det plutselig ingenting. Så jeg ble glad når jeg fant igjen akkurat maken til lekebein på nett forrige uke. Da ble det fort «trykket hjem» 🙂

Nytt øverst, gammel nederstDSC04553 (640x551)
Jeg skrev et lite unntak oppe her, jeg fant noen tyggeting som jeg så kunne gå an nå for en tid siden (etter at nyreverdiene ble bra), de er vegetariske.. eller hva det heter, så innholdet i de er nokså sikkert i forhold til hva Jen skal ha. De er ikke store, men Jen har storkost seg når hun har fått en slik

DSC04556 (640x442)

 

Vi skal til kontroll igjen i slutten av uken, og da tenker jeg det er litt mer fritt frem med tyggesaker igjen. Jeg regner med at alt er i orden denne gangen også, men er jo likevel litt spennende.


Jen var med ned til vedskjulet i ettermiddag, og der i et hjørne ligger en del av kobbel osv som Kaos hadde. Jen ble stående å lukte på de, lenge. Såpass lenge at jeg rakk å få en klump i halsen 😥 Og etterpå sto hun der bare.. Det var veldig spesielt, og uventet.

Det ser ut til at Jen trives veldig greit som «alenehund», hun var jo det tidligere også, selv om Kaos var her mye. Jeg trodde kanskje ikke Jen kom til å merke at Kaos ikke var noe mer.. siden hun var vant til å være alene også. Men jeg er ikke så sikker lenger, eller det kunne ha vært bare tilfeldigheter. Ikke alltid så godt å si når det gjelder dyr.
Vi merker ihvertfall godt at Jen er alenehund hele tiden nå. Selv om vi skjermet Kaos litt mer siste tiden, så er det ikke til å komme fra at hundene brukte en del tid på hverandre. Så nå har ikke Jen noen å tulle, løpe, leke med, eller erte, bortsett fra oss.. Jeg savner Kaos for min egen del, men også for Jen sin del.
Men jeg er veldig glad Jen fikk vært med og lært så mye av Kaos, og ikke minst det at han var så stor. Det er så verdifullt å ha en voksen hund som er så grei med en valp/unghund (ja når vi ser bort fra første ukene med Jen, da ville Kaos helst at vi sende tilbake dette «hvadetnåenner» vi hadde fått tak i. Han var nok ikke så imponert.. eller videre glad for dette spetakkelet. Men det gikk seg så fint til ❤
Det blir veldig greit med to hunder igjen kjenner jeg, selv om det selvsagt blir mer «arbeid» også.

 


Jeg hadde tenkt å gå tur etter jobb i dag, men fant ut at både jeg og Jen hadde det best innendørs 😀 Lit for mye vind og snø på samme tid gjør det bare utrivelig å ut mer enn man må. Satser på bedre vær i morgen.

4 kommentarer om “Tygging, og savn

 1. Dessverre husker jeg alltid alt jeg har bestilt, så jeg får ikke sånne overraskelser :p
  Jeg har noen få leker som har overlevd 18 år med hund, er en helt vanlig Kong som Arkas fikk da han var liten, og som Nairo også har brukt litt tid på. Kan nesten ikke se at det er brukt. Og så har jeg en leke som Arkas hadde i alle 11 år som man ser er brukt, men som Nairo fint kunne fått, hadde det ikke vært for at det i mitt hode bare er Arkas sin ❤
  Jeg er bombesikker på at hunder føler en form for savn, ihvertfall når de kjenner igjen lukten etter den som ikke er mer. De har helt klart et minne av det som har vært, selv om de kanskje ikke tenker på de på samme måte som vi gjør. Usj, jeg kjenner jeg får klump i halsen ❤
  Hmmm…du skriver at du kjenner det blir veldig greit med to hunder igjen…er det noen konkrete planer??? 😀

  Liker

  1. Jeg blir ofte overrasket når jeg åpner pakker jeg har bestilt, spesielt om jeg har bestilt mange ting. Ofte er det en eller flere ting jeg skal ha, men så dukker det opp ting underveis når jeg driver å bestiller.. 😛
   Her er det ikke mange leker som har holdt, men noen leker er noen år. Og er litt ettersom hvordan de blir brukt også. Nå merker vi veldig godt at Jen ikke har nok å tygge på, samtidig som det er bare henne.
   Ja det var veldig rat å se henne i ettermiddag, hun sto nesten å tenkte.., og så lenge hun sto der. Det var så uventet at jeg ble bare stående å vente på henne.
   Å nei, ikke noe slik konkret. Er bare situasjonen nå med en hund som tydeligvis hadde hatt geit av litt selskap 🙂
   Men det ligger et par kull på finn som jeg har sett på noen ganger.. men har klart å holde meg fra å kontakte noen 😉 Og med kull, så er det jo selvsagt valper.. og det er jo ikke aktuelt.

   Liker

   1. Jeg kan starte med en handlekurv så stor som bare det, og når jeg ser sluttsummen, må jeg bare begrense meg. Så egentlig håper jeg alltid at nettbutikken har sett hva jeg har slettet fra handlekurven og lagt det oppi allikevel, som en slags trøstegave 😉
    Okay, jeg bare lurte siden du skrev sånn 🙂 Du sa før Jen at du ikke ville ha valp, men så er jo ikke Jen din hund heller da 😉

    Liker

    1. Hehe, ja det hadde blitt fine trøstegaver 😀 Nå var det ikke så mye spennende fra Ikea egentlig, men morsomt likevel 😛 Ble veldig begeistret for noen bokser, 360 serie eller noe slik. Til å ha mat i, og sikkert andre ting også.
     Hehe, ja jeg kom meg fint fra dette med Jen og valp, siden hun ikke er min.. 😉 Nå var jo valpetiden til Jen nesten perfekt, og det er jo litt skummelt.. Nesten så jeg forstår de som ikke synes valpetiden er slitsom, haha..

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..