Kokoskaker, sylte, juletre, og kveldstur

I dag har det vært en alt mulig dag 😀 Jeg har bakt kokoskaker med vaniljekrem, oppskrift her (detsoteliv.no) De smakte helt fantastisk,og veldig enkle å lage. (Trykk på play-knappen så snur filmen seg riktig vei, det gjør den ihvertfall her..)

 
Sylten jeg laget i går var klar for sjekk i morges, og jeg var spent! Den ble fin, og veldig god, mye smak. Enda bedre blir den når den får ligget litt i lake til jul.

Snapchat-309285104

Har som vanlig en liten en til meg selv (den nederste) med bare kjøtt.. 😀

 

Så har jeg fått pynta juletre! Jepp. Nå lyser det så fint og koselig her. Jeg synes det er greit å ha det oppe litt, og når jeg er lei det med en gang vi passerer nyttår, så blir det å sette det opp tidlig. Før så pyntet jeg juletreet lille juleaften, men greit med nye tradisjoner også.

 

Det ble til at vi tok med hundene og gikk en tur i ettermiddag, og det var litt av en «kamp», før vi dro.. Skulle ha på Jen sokker, haha. Etter litt mye om og men fikk vi de på, og så gikk hun og jeg ut mens vi ventet på Tore og Kaos. Jeg trodde det skulle bli det spetakkelet på henne, men med det samme vi kom ut så glemte hun sokkene 😯
Jeg var redd de skulle falle av fort, men de holdt nesten hele turen. Ene falt av på tur nedover, men da fikk vi den på igjen.
Det var ikke de sokkene jeg var så tilfreds med, dette var noen mykere og billigere (kjøpte de etter hun skadet kloen), tenkte det var greit å begynne forsiktig.. De er uten noe slite/beskyttelsefelt, så de holder nok ikke slik veldig lenge.
Men jeg ble imponert og forbauset over hvor lite hun brydde seg om de når vi kom ut.
Vi fikk et par ekstra turer oppi her også.. når vi gikk oppover kom det tømmerbiler, og de skulle selvsagt laste (?), det tok sin tid. Når vi kom nedover igjen så drev de på enda, så vi snudde og gikk oppover igjen 😛 Frister lite å passere slike biler i mørket på en smal vei i skogen. Og da fikk vi vært ute lenger også 😀
Det var lyst når vi dro.. utrolig hvor fort det blir mørkt.

 

Hundene fikk mat etter en stund, og Tore laget middag til oss 😀 Nå er det å gjøre ingenting resten av kvelden.

2 kommentarer om “Kokoskaker, sylte, juletre, og kveldstur

 1. Glisa godt av den videoen når jeg så den på Snap 😉
  Nope, juletreet skal pyntes lille julaften, ferdig diskutert! 😀
  Det er som regel stor forskjell på hvordan hundene reagerer når man tar noe på de inne kontra når man går ut med de. Nairo har blitt irritert over både regndress, kløv og sokker inne, men han tenker ikke noe over det ute. Går så fint, så 🙂
  Og forresten: det i gaven til Jen kjøpte jeg før hun ble syk. Hun kan kanskje ikke spise det nå, så bare gi det til Kaos og gi henne en ekstra godbit fra oss av det du lagde til henne. Beklager, det ble dumt at det ble sånn.

  Liker

  1. Hehe, skulle ha den figuren på sylten, men det ble ikke noe film.. Jeg gjør nok mye rart på snap enda 😛
   Jen er like lite glad i å ha på seg selen enda også, jeg synes det er litt merkelig. Den burde hun ha blitt vant til, men liker ikke å ha den på seg. Men når vi kommer ut så merker hun den ikke.
   Regner med at Jen kan begynne så smått å spise litt vanlige ting igjen snart, så det går greit 🙂 Vet litt mer etter tirsdagen, og hvis ikke så er det jo Kaos ja 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..