Juleforberedelser

Har fått handlet litt til jul i dag, blant annet fra vinmonopolet 😀 De hadde ikke alt jeg skulle ha (ikke at jeg skulle ha så mye..) så da ble det et par nye vinflasker på meg. Forhåpentligvis er de gode.. tenkte å tyvstarte litt i kveld 😉 Har gardert meg med vin som jeg vet jeg liker også.
Fikk kjøpt drikke til julematen og slik.. Jeg drikker ikke øl, akevitt og lignende. Men i fjor så kjøpte jeg en fantastisk god eplemost, og kjøpte det i år også.
Vi har ikke vinmonopol her i kommunen, så må til nabokommunen. Det er jo greit nok, ikke så langt. Men når jeg da først er der.. så handler jeg i de matbutikkene som er der også, siden de er større og er andre butikker enn her. Så et vinmonopol i kommunen hadde nok begrenset handelslekkasjen litt..

Ikke så kaldt i dag, men fremdeles litt for kaldt for Jen, som er skikkelig «kløyen». På det kaldeste så begynte hun å skjelve allerede når vi sto i yttergangen og skulle ut på tissetur i hagen.
Men er man i bevegelse så blir man ikke så fort frossen, så vi slapp ut begge hundene i dag. Da er ikke Jen mye rolig, hun løper og løper. Hun hadde tydeligvis mye hun skulle sagt også, for kjeften sto ikke på henne.

Elendig mobilbilde, men den lille er Jen, og den store er Kaos 😛

DSC_0031 (3) (800x450)

 

Jeg har laget sylte i dag, men resultatet vet jeg ikke før i morgen.. Alltid spennende å se hvordan den blir. Hittil har jeg vært veldig heldig, så kommer vel snart det året der alt ramler sammen.
Og for å virkelig være husmor så hadde jeg både grønnsaker og krydder oppi kraften som jeg hadde kokt kjøttet i, og lot det koke lenge etterpå. Så nå står det flere bokser med kraft til avkjøling på kjøkkenbenken 😀

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..