Det er litt vondt

.. synes Jen. Men å få henne til å forstå at det er en liten sammenheng mellom det hun gjør og smerter, næh! Det vil hun ikke høre på, og så får hun litt mer vondt, og det må hun jo fortelle..
Det går greit, men neste gang det er snakk om medisin, vet jeg at Canikur skal tas samtidig! Tore nevnte det i går kveld, men jeg tenkte vi skulle vente å se.. det var da litt dumt. Men nå er Canikur inntatt, og skal følge kuren ja.
Jeg sto å så på tabletten hun skulle få i kveld, av medisinen fra apoteket. Og lurte på hvordan jeg skulle få lurt i henne den. Men jeg valgte første og raskeste løsning, delte tabletten i to, og ga henne først ene delen. Jen tygde den i seg 😯 og det samme med andre delen. Snakk om lettvint opplegg. Canikur tygger hun alltid i seg som godteri, men dette var vanlig medisin.. så hadde ikke sett for meg at hun bare skulle tygge i seg de uten videre.
Lærte noe nytt i går kveld, at hunder som har vært dopet ikke alltid har kontroll over tissingen. Jen stakkars hadde tisset på seg når hun lå foran ovnen i går. Jeg har en del erfaring med hund og doping, men akkurat dette har jeg ikke vært borti. Greit med google 😀 Og det ble en liten «hundevask».

Jeg var spent på natten, men den gikk forholdsvis greit, Jen ynket til noen ganger, men var rolig ellers.
Var spennende i dag også, når hun skulle være alene, gjett om jeg er glad vi har kamera! Det var litt sutring etter vi dro, men så la hun seg til å sove 😯 Og dagen gikk egentlig nesten som normalt.
Jeg snakket til henne en gang gjennom kamera, når hun ble litt for interessert i bandasjen, og da sluttet hun med det samme, og la seg til å sove igjen. Snakk om grei hund altså.
Hun er ikke glad i å måtte ha på seg sokk for å ut, og vi er ikke ute mer enn vi må, men noen ganger må det bli.
Jeg var hjemme en god stund før Tore (og Kaos), så det ble mye kosetid foran ovn i ettermiddag.

DSC_1161 (800x665)

Vi har forresten kaldt vær igjen også, -16 i morges, og det skal bli kaldere, hurra..

 

4 kommentarer om “Det er litt vondt

    1. Jeg synes det egentlig har gått veldig bra, så er spent når bandasjen skal fjernes.. Men det må jo gjøres, satser på at det går greit.
      Det verste nå synes jeg, er at det selvsagt skulle bli magetrøbbel/diaré. Jen synes nok smertene er verst, og sikkert noe ubehag ellers også.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..