Veterinærbesøk en søndagskveld

Jeg synes nesten jeg har overgått meg selv litt nå 😀 Jeg nevnte at jeg hadde kjøpt pinnekjøtt til jul, noe jeg pleier lete etter slik når alle andre har kjøpt. Men ikke nok med det, nå har jeg allerede kjøpt juleribba og kjøttkakene også! Jeg er litt nøye med hvordan ribba skal se ut.. så det er heller ikke så enkelt å få tak i hele tiden, og så var det å få tak i stor nok. Mangler medisterpølse/julepølse, men det ordner seg.
Har en julegave jeg ikke vet hva jeg skal kjøpe, ellers er det i orden også. Blir litt juleshopping neste helg antar jeg, men det blir mest å gå å titte og kose seg.

Jeg støvsuger mye for tiden, veldig mye.. Til vanlig er støvsugeren i bruk 1-2 ganger i uken, nå er det hver dag.
Kaos røyter, mye! Hjelpes som han ser ut, jeg irriterer meg mer med hvordan han ser ut, enn hvordan det ser ut hjemme her med pels alle steder. Det tyter ut pels av han alle steder, og dette har jeg et lite problem med.. Jeg vil bare dra i pelsen, med det resultat at det er enda mer som står for tur. Det e så utrolig feil når pelsen ser slik ut!
Jeg syntes forresten det var veldig rart han skulle begynne å røyte nå, helt til jeg kom på at han kanskje ikke har hatt den vanlige røyteperioden i høst. Jaja, får håpe han er ferdig til jul..
Jen røytet litt også, men hos henne kan det være mange grunner. Litt annerledes med tisper enn hannhunder.


Ting skjer fort.. Jeg var ute en snartur med Jen så hun fikk tisset og vært på do. Så gikk vi inn, jeg var i vaskerommet og ordnet litt. Når jeg kom opp igjen så oppdaget jeg noen blodflekker på gulvet.. fulgte de fram til kjøkkenet, der begge hundene var. Vi sjekket Jen først, og trengte ikke sjekke Kaos. Ene sporen (ulveklo) hadde brukket rett av 😯 Men den hang i ene siden, «løs». Jeg skulle se på den, men Jen dro seg unna, så jeg lot henne være, og ringte veterinæren. Jeg er så glad vi bor her vi gjør, og at vi har så fantastiske veterinærer her. Det var bare å komme med det samme.
Så da kjørte vi til Lom

DSC_1149 (800x450)

Jen har ikke vært dopet før, men det gikk heldigvis greit, og sporen ble ordnet.. Hun ble bandasjert osv. Hun fikk oppvåkningssprøyte, og så dro vi hjem. Skal hente noe medisin på apoteket i morgen.
Nå er hun litt sjaber, og litt trøtt. Jeg håper virkelig ikke hun er lik Amanda med formen etter doping.. da får vi en meget «morsom» natt her.

Skal bli interessant med en hund som ikke kan gå på tur første tiden.. må finne på litt andre aktiviteter til henne. Heldigvis har jeg litt «på lager», som hun ikke har brukt på lenge, eller knapt nok prøvd.

Kaos er litt sympatisk da (og som han luktet på hele Jen når vi kom hjem igjen)

DSC04288 (800x533)

 

2 kommentarer om “Veterinærbesøk en søndagskveld

 1. Det røytes her også, i bøtter og spann. Og jeg tåler ikke se dottene som står ut av kroppen hans, så jeg må nappe de ut.
  Stakkars Jen ❤ Håper det går bra med henne og at dere får en rolig natt! God bedring til vakreste ❤

  Liker

  1. Så bra det ikke bare er meg, hodet mitt liker ikke de dottene..
   Ja, men det har gått overraskende bra.. *bankbankbank*, spørs om hun hviler ut til natten 😛 Hun har fått smertestillende som skal vare til i morgen kveld, så håper hun tåler det bra. Takk ❤

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..