Helsvart shopping

Jeg er mildt sagt drittlei mailer og meldinger om black friday! Hadde det vært bare i dag, så greit nok, men det har vart hele uke 😡
Til å begynne med var det bare den ene dagen, og da var det jo litt morsomt, og enkelt.
Det finnes en del kjempetilbud i alt dette, men det blir jo nesten umulig å finne de, siden det er så mye annet.
Kjempetilbud er ikke om de skrur opp prisen dagen før, for å gi mest mulig rabatt.. Det er hva man betaler som sier noe om hvor bra prisen er, ikke rabatt, avslag eller hva de kaller det.

Jeg skulle ikke ha noe bestemt i år, så det ble hundemat med 20 % rabatt.. sluttprisen var veldig grei også 😀
Det ble litt annet også når jeg tenker meg om, blant annet 1 kg ketchup (skulle kjøpt to flasker!)
Vinmonopolet fikk et besøk i dag, men der var det ikke noe black friday, merkelig.
Jeg fikk kjøpt pinnekjøttet jeg skulle ha! Jeg er alltid sent ute med slik, og i fjor fikk jeg nesten panikk fordi jeg var så sent ute. Det ordnet seg til slutt, og jeg fikk kjøpt et fantastisk godt pinnekjøtt.
I dag så jeg helt tilfeldig samme type, i samme butikk som i fjor. Da var jeg snar om å kjøpe. Det jeg ikke tenkte over var at prisen er pr kg.. så jeg fikk et lite 😮 når jeg så prisen på skjermen ved kassa! Men, heller pinnekjøtt som (forhåpentligvis) smaker like godt som i fjor, og kanskje koster litt, enn noe som ikke er så godt. Vi har pinnekjøtt 1-2 ganger i året, så da er det greit nok..

DSC04278 (537x640)

Se på de kjøttstykkene da 😀
Jeg har ikke sett  noen test av pinnekjøtt for 2017 enda, vet ikke om jeg skal lese den når den kommer heller. Hadde jo vært typisk om jeg hadde bommet helt med hva jeg valgte.

Det ble potesokker på Jen denne uken. Hun var ikke helt overbevist om at hun trengte de.. men hun måtte jo prøve. Og det hjelper veeldig at Kaos ligger å ser på at hun må prøve de på 🙄  Kaos er veldig sympatisk slik, og selvsagt så synes han at det er helt naturlig at han også skal ha en godbit (eller to) når Jen må prøve sokker.
Det var ikke vanskelig å finne potesokker til Jen, på dyrebutikken her fant jeg de jeg var ute etter, fra Gresshoppa. De er av fleece, og forsterket under og over tærne. De er så høye at de går over sporene, og har to skikkelige borrelås reimer.
Ser ut som Jen er heldig med potene sine, hittil har de vært fine og myke, ikke antydning til sår eller tørre poter. Men skal vi kunne gå tur når det blir litt kaldere så må det til sokker.

DSC04280 (800x635)

Jeg regner med at det kan bli litt merkelig gange på Jen helt til å begynne med.. men det går seg vel til.. 😛

Jeg har virkelig shoppet denne uken, holdt på å glemme ordren  fra XXl, brodder!
De broddene vi bruker koster litt, men jeg har vært veldig heldig og kjøpt når de har vært billige. Det er litt forskjell på 640 kr og 250 kr.. Vi hadde egentlig som var mer enn gode nok enda, men de kostet 249 kr nå, så jeg fant ut at det var greit å shoppe litt.
Jeg har skrevet om disse mange ganger, de er de beste jeg noengang har hatt. Vi har vel hatt slike brodder i 6 år nå, og kommer ikke til å bytte.

img_4123-800x527

 

 

 

6 kommentarer om “Helsvart shopping

 1. Det har tatt litt av når det gjelder Black Friday, ja. Godt det har stilnet litt nå, selv om det dukker opp en og annen mail fortsatt. Ble litt shopping på meg i går også, tre ting hvorav to like, og kassalappen lød på nesten kr. 5000,-. Skal få blogget en vakker dag, kanskje i dag 😉
  Jeg sliter med potesokker, synes det er vanskelig å finne noen som sitter godt. Eller kanskje det er jeg som ikke tør å stramme godt nok.
  Jeg er også veldig glad i de broddene, så du må si ifra når du finner de på tilbud, så jeg kan kjøpe et par ekstra! 😀

  Liker

  1. Du shoppet for litt mer enn meg da ja 🙂 Så nå er jeg spent på blogginnlegget 😉
   Jeg har slitt veldig, før, men Jen har jo veldig passende størrelser på potene.
   Ja jeg vet at mange sliter med at de løsner, og at mange bruker sportstape (?) eller lignende for ekstra feste rundt.
   Disse her ser ut til å ha bra feste, de er jo lange også, og med to fester. Men kommer til å følge godt med når hun bruker de, og eventuelt feste ekstra. Håper bare det går seg til med å bruke de, ellers kan det bli lite turer på oss, om det blir en «normal» vinter.
   Jeg tenkte faktisk på deg da jeg så tilbudet.. skal se om jeg husker på det til senere. Sjekket nå, og de er utsolgt for alle str bortsett fra de største.

   Liker

   1. Blogginnlegget er på plass 🙂 Glemte å skrive at de to like tingene jeg kjøpte var 2 12-pack med AA-batterier til kr. 29,- pr pakke 😉
    Nå trenger ikke vi å bruke hverken potesokker eller brodder like ofte som dere trenger, men det hadde vært greit å ha gode sokker i hus til de dagene det trengs, og ikke minst å ha billige brodder i hus til når de jeg har er utslitt 🙂

    Liker

    1. Jeg har lest 😀
     Jeg tenkte et øyeblikk om det var et kjøleskap i reserve 😛
     Det var billige batteri! Vi er storforbrukere på batteri, kjøper slike store pakker når jeg kommer over bra priser.

     Liker

     1. *ler* Nei, SÅ god råd har vi ikke 😉
      Tror alle som driver med geocaching er storforbrukere av batterier 😉 Aner ikke om levetiden på disse hos Power er noe god, men til den prisen har jeg råd til å sløse.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..