Julegardiner til besvær

Jeg hadde jo kjøpt meg nye julegardiner til kjøkkenet, og de er flotte! Men, det var et lite men der.. Ene kjøkkenvinduet er litt lite, så jeg visste jeg måtte til å klippe og sy. Men jeg har jo «ny» symaskin (den er vel et par år eller noe sånt), og den er faktisk mye bedre enn den gamle.
I går kveld fant jeg ut at nå vare det på tide å ordne til gardinene. Jeg målte de som henger oppe, og fant ut hvor lange de nye skulle være. Hentet sprittusjen og satte et par merker. Det er noen striper, struktur eller noe i stoffet.. så jeg fant ut at om jeg fulgte samme linje hele veien, så var det veldig enkelt. Jeg tok sprittusjen, konsentrerte meg, og tegnet i vei, og klippet.. Gjentok det samme på gardin nummer to.
Dette gikk jo strålende 😀
Så.. la jeg gardinene sammen og la de på gulvet, var liksom noe som ikke stemte helt, så jeg dro og strakk i stoffet, la de sammen en gang til, men måtte bare innse at det ikke var så lurt å følge disse stripene. At det går an!! Mange cm forskjell!
Da begynte temperaturen å stige på kjøkkenet.. Jen la seg veldig rolig også, Kaos så jeg ikke, og Tore så jeg heller ikke så mye til..
Jeg så for meg at dette ble en lang kveld, og vurderte nesten om jeg hadde bruk for disse gardinene..
Det var da bare å prøve litt på nytt, tålmodigheten min når det gjelder slik er nesten ikke eksisterende.
Heldigvis hadde jeg klippet slik at det skulle være litt ekstra, og jeg hadde målt feil også, så det ble enda litt ekstra. Flaks det gikk den veien..
Så jeg gikk på med friskt mot, og fortsatte.
Når jeg hadde målt en gang til, satt mange nye merker, så var det til å sy.. da kom Jen (noen ganger liker hun å leve farlig) og dro seg opp i fanget mitt. Hun fikk lov å sitte litt, og pulsen min gikk jo ned litt også 😀

DSC_1122 (1) (450x800)
Å sy gardinene gikk som en drøm 😯
Nå mangler jeg bare å henge de opp, skal se senere i kveld. Nå har jeg strøket og hengt opp julegardinene i stua 😀
Etter jeg fikk de til kjøkkenet så begynte jeg å se på til stuen, og plutselig var de bestilt. De er røde, og jeg var litt spent på rødfargen, men den er nydelig, dyp rød.

Blåser en del i kveld, og høljregner, veldig typisk etter all snøen som kom 😦 Men er nok verre andre steder enn her. Vi har nok fått bare en fjern slektning av Ylva på besøk.

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..