Ikke helt frisk

Jeg syntes at alt gikk så bra med Jen, men så snudde det litt. Gikk veldig greit mandag når vi var på jobb, og tirsdagen også. Tirsdag når jeg kom hjem fra jobb så tok jeg av bandasjen, og jeg var utrolig spent på hvordan det så ut under den.
Jen var veldig interessert når jeg tok av bandasjen, og luktet veldig på den. Men så var det ikke mer, foten enset hun ikke engang.
Jeg turte ikke sjekke så veldig mye, slik at jeg gjorde henne oppmerksom på foten. Men etterhvert så måtte jeg bare se, og kloen ser helt fin ut (etter forholdene). Det var en lettelse, men så var det det andre da.. Jen fikk jo så diaré, sikkert pga medisiner. Og jeg gjorde litt om på maten pga det, men det hjalp ikke så mye. Jen plutselig fant ut at hun ikke skulle spise! Jeg fikk i henne litt forskjellig etterhvert.. men ris, det spiser man ikke!
I går når vi kom hjem fra jobb så visste jeg at det ble litt å ordne, ikke alltid det er like morsomt med kamera.. Jeg så at sengeklærne våre måtte vaskes, for selvsagt hadde Jen kastet opp, i sengen vår.
Slik som skjer, men det skulle bli verre, hun hadde kastet opp i sengen vår, i hundesengen, hundedynen på gulvet, og tisset.. Jeg begynte med å ta av alt på sengen vår, det hadde kommet gjennom madrassbeskyttelsen også, men ikke mer enn at jeg tenkte jeg skulle vaske over flekken med eddikvann. Jeg tok med alt av sengeklær, og da hoppet Jen opp i sengen, og spydde på madrassen! Sukk.. men jeg syntes så synd i henne, så madrass fikk være madrass. Vi hadde snakket om å skifte øverste madrass tidligere, flaks vi ikke hadde gjort det 😛
Tore reiste til Møre, så jeg og hundene ordnet opp.. Kokte rent kjøtt til Jen,  og ga henne litt utover hele kvelden. Var forberedt på at det skulle komme opp igjen, men heldigvis så spydde hun ikke noe mer om kvelden.
Vi la oss, og jeg var forberedt på en urolig natt, men Jen sov greit. Jeg sov veldig «lett», og når Jen våknet litt før halv fem.. så var det bare å stå opp og gå ut med henne. Bedre det enn å måtte vaske.
Jen fikk litt kokt kjøtt til frokost, og så rakk jeg å lufte henne to ganger før jobb. Men når jeg og Tore kom hjem i dag så hadde Jen likevel tisset inne. Det positive er at hun ikke hadde kastet opp, så maten sitter.
Jeg regner med at alt med diareen og oppkast var pga medisin. Men tissingen forstår jeg ikke så mye av, og håper at det er veldig forbigående.
Skal se om vi begynner med noe tørrfôr igjen i morgen ettermiddag, så håper jeg at alt ordner seg fort.
Jen er veldig rolig i kveld, men er vel litt slapp etter disse dagene. PH hentet Kaos tidligere på dagen, så hun har ikke han å tulle med heller.

 

2 kommentarer om “Ikke helt frisk

 1. Usj, så trøttsomt! Håper inderlig dette går fort over, selve kloen har jo liksom bare blitt en bagatell…
  Kan medisinene gjøre at hun må tisse oftere, og at det eventuelt er vanskelig å holde seg? Er jo noen medisiner som er vanndrivende, men vet ikke om det gjelder hund.
  Masse god bedring til vakreste ❤

  Liker

  1. Ja, og jeg som var så bekymret for kloen 😛
   Amanda spiste samme medisin, og hadde aldri noe slik. Men er kanskje som med folk, forskjellige bivirkninger. Hun får ikke mer medisin nå, så blir spennende. Satser på at hun kommer seg fort nå. Takk ❤

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..