SNES

Når jeg kom hjem i ettermiddag så var det å støvsuge og moppe litt. Etterpå var det å lage litt middag, og mens jeg sto der å laget mat så tenkte jeg at jeg kunne finne til mat til Jen med det samme. Bare fylte i matkoppen til henne, og sa at maten var klar. Vel, hun kom og så på maten sin, og sa den ikke var klar.. og gikk å la seg i sengen sin 😯
Jeg får ikke mye mat, så hun pleier være veldig rask til å spise. Jeg skjønte veldig fort hva som var «galt», den manglet det «lille ekstra» 😛 Hundene får olje på maten sin, og det hadde jeg ikke hatt på i dag, men når jeg gikk å hentet flaksen i kjøleskapet og trykket på pumpen noen ganger over maten, ja da var maten plutselig veldig klar. Bortskjemt?

Jen var også skyld i at jeg nesten «døde»i kveld! Å spille tv-spill ble ikke så enkelt som jeg trodde, når Jen kom og ble veldig glad over å se meg sittende på gulvet..

DSC_0892 (450x800)

 

 

 

Denne kom i posten forrige uke

DSC_0894 (545x800)

Er den ikke supersøt 😛 Og med DE spillene 😀 Det er flere av spillene som var grunnen til at jeg kjøpte denne, men hovedspillet var «Yoshi’s Island».
Jeg har spilt litt, men tør ikke bare sette meg ned for å spille «noen minutter» uten videre. Kjenner meg så godt at jeg vet at de minuttene fort kan bli timer 😯
Det var forresten ikke såå enkelt å kaste egg som jeg husket. Og jeg kaster de både hit og dit!

2 kommentarer om “SNES

  1. Neste gang vi treffes, må vi ha spillkveld, for vi har den enda eldre «minien» 😀 Jeg spilte mest på den når den store varianten eksisterte, hadde aldri den du har kjøpt. Men jeg har spilt litt på den også 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..