Prøvetur

I dag fikk vi det vi hadde bruk for til bobilen, og Tore fikk ordnet det slik det skulle være. Etterpå ordnet jeg seng, bur og diverse, men da var det så «sent» at vi bestemte oss for å reise på tur i morgen, istedenfor ikveld, som vi tenkte.
Men måtte jo bare prøve bilen med buret og Jen, så det ble en tur til butikken. Jen går jo rett inn i buret, men tror hun angret når jeg lukket det.. Men hun lå rolig mens vi kjørte, lå å så på oss. Når jeg var inne på butikken var Tore i bilen, og Jen sovnet.. Hun sov de få kilometerne hjem igjen også. Så slik sett gikk det veldig bra.
Vi er vel ikke helt tilfreds med buret som er der.. mange av disse burene er så dum fasong på.. så det blir nok til at Tore må lage ett selv, igjen..  Det forrige buret han laget er for høyt, og så vil han gjøre det litt annerledes. Så vi får se, blir vel i løpet av vinteren en gang.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..