Sofa, snacks og bobiltur

Hadde et litt trøblete hode etter jobb, så når jeg kom hjem så tok jeg en tablett, tullet meg inn i et teppe og la meg på sofaen. Det tok ikke mange sekunder før det kom ei lita ei, krøp under teppet foran meg og la seg godt inntil, så da sov vi litt.

DSC_0870 (800x600)

 

Fikk en pakke med godbiter i dag, har funnet noen godbiter som er knasende gode..  Og når det er 4 pk, så passer det bra, var attpåtil tilbud, så passet på å kjøpe noen..
Godbitene er veldig naturlige (100 % fisk), lite fett (3 %) og hundene her elsker de.

DSC04142 (800x469)

 

Jeg hadde et lite håp om at vi kunne på bobiltur med nybilen til helgen, men nå ser det veldig dårlig ut for det! Pakken vi venter på denne gangen ser ut til å ha stoppet opp, like etter den kom i trafikk.. Det er jo bare typisk! Men, vi får ikke gjort noe med det, så får bare vente da.
Vi har vært på mange turer sent på året ser jeg, har glemt en del av de.. og så dukker de opp som minner på fb, her er en fra et par år tilbake Tåke og UFO
Dette var en kjempefin tur, morsomt med slike minner. Håper at været er samarbeidsvillig framover, så kan det bli noen turer 🙂

4 kommentarer om “Sofa, snacks og bobiltur

 1. Er så koselig når disse firbeinte vil ligge helt inntil! Nairo er dårlig på det, det blir rett og slett for varmt for han.
  MÅ dere ha det som er i den pakken for å kunne kjøre? Eller er det noe du bare har lyst til å ha?

  Liker

  1. Jeg syntes Amanda var veldig kosete av seg, men Jen er mye «verre». Hun kan ikke komme nært nok, og så rolig. Kan sove i flere timer når hun ligger slik.
   Ja vi må ha det, om vi skal ha med Jen Er de beslag/lister eller hva det heter.. som vi skal feste i bilen, slik at vi kan feste hundeburet.
   Første delene var feil og det tok veldig lang tid. Nå bestilte vi fra et annet sted, og forventet levering er i morgen, sto det i mailen som kom. Men det var før pakken bare «stoppet» opp..

   Liker

   1. Herlig! 😀
    Ah oki, da forstår jeg. Kjedelig når det blir sånn, men det er jo ikke stort å gjøre med. Dere får heller ta dagstur med personbilen, bare for å komme ut litt liksom.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..