Valpelisensen som forsvant

Så var valpelisensen borte, nesten fra en dag til en annen så var det tydeligvis på tide å si fra litt. Jeg syntes det tok lang tid, trodde den skulle bli borte tidligere.
Jen kan som jeg har nevnt «noen» ganger før, være litt masete og slitsom. Vi har passet på så det ikke skal bli for mye, samtidig som de må få prøve litt selv også. Ikke bare bare å være voksen og må dele hus med en vilter og glad unghund, er det rart Kaos er grå..
Litt lek så lenge det ikke er herjing når de er inne er ok, men så var det dette med hva som er litt lek, og hva som er herjing.. Jeg synes at det er greit så lenge det ikke blir snakk om hopping og løping, så jeg og Jen har daglige diskusjoner om akkurat dette.

Det går greit når Kaos sier fra til Jen, så håper det fortsetter slik.  Jen går på med friskt mot to sekunder etterpå 😛
Vi må jo ha i tankene at en del ting kan endre på seg pga at Kaos er syk, slik at vi kan plukke opp signalene.

DSC04124 (800x606)

 

Vi stilte klokkene i helgen som var, regner med at de fleste andre gjorde det også 😉
Jeg liker «vintertid», eller det som faktisk er den normale tiden. Den passer meg mye bedre enn sommertiden. Men jeg hadde ikke tenkt over at Jen plutselig fikk en time «lenger» alene hjemme. Jeg synes hun er lenge alene hjemme som hun er noen dager, men er dessverre bare slik det er. Og heldigvis ser det ut til at det gikk greit med den timen «ekstra» også.

Er Halloween i kveld, og jeg har slukket utelyset og tatt ut batteriet av dørklokken.. Jeg har ikke så mye imot halloween, men med hunder i hus så synes jeg at det er greit å ikke få besøk.

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..