Den nye bobilen

Da har vi byttet bobil, Tore kom hjem med den nye i kveld 😀 Og den er nydelig 😀
Jen har hoppet ut og inn alle steder, var rett inn den store skyvedøren for å gjøre seg kjent. Og så fant hun ut at hun kunne hoppe inn bak, gå gjennom, og ut den andre døren. Hun er ikke en hund som gruer seg for noe slik, men jeg er veldig spent på første turen vi skal ha.
Jeg tok bilde av bobilen i kveld, men med mobilen som hadde på vesken.. Men bilde er bilde, kommer garantert mange bilder av den fra både inne og ute, snart.. Da skal jeg bruke kamera 😀

DSC_0743 (800x450)

Nå har vi hatt en Nano, en Micro, og en Mystery. Hva denne her skal hete vet jeg ikke, er helt blank foreløbig. Men håper at denne blir værende i mange år, jeg så jo såvidt på denne type bobil sist gang også, men da var det ikke så aktuelt.

Vi var på en veldig fin bobiltur for tre år siden, kom opp som minne på fb i dag, kan lese det her

IMAG0410 (800x451)

 

 

6 kommentarer om “Den nye bobilen

  1. Takk 😀 Ja den er så lekker 😉 Gleder meg vilt til å ta den skikkelig i bruk 🙂 Og skal skrive et skikkelig innlegg med skikkelige bilder nokså fort 🙂
   Hehe, ja det navnet var oppe sist også, men da ble det Mystery, så da spørs det nå 😉

   Liker

   1. Gleder meg til å se mer bilder, for denne ser skikkelig spennende ut! Kommer det fra hun som ikke interesserer seg det minste fra bobiler :p
    Du har jo ikke så mange navn igjen å ta av sånn egentlig. Nano er jo uaktuelt, Regular er den på ingen måte, heller ikke Earth eller Virtual. Men Wherigo kan jo funke :p

    Liker

    1. Jeg var ikke interessert jeg heller, en gang 😛 Angrer på at vi brukte Nano, siden det hadde passet veldig bra nå, men da blir det i såfall Nano 2/ Nano II, og det vet jeg ikke om jeg får noen andre med på.. Wherigo streifet meg et øyeblikk, men det er det nå ingen som kommer til forstå 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..