Hustre

Jeg og Jen har ryddet, støvsugd og vasket, jeg er sikker på at Jen klarer alt sammen selv snart. Hun er så interessert i alt som har med dette å gjøre, hver minste detalj skal hun ha med seg, og er med på hver cm som støvsuges. Men merkelig nok så bruker vi lang tid, selv om vi er to.. Jaja, nå er det ihvertfall rent og ryddig her, i kveld..
Og siden vi har vært så utrolig flittige så står det noe godt på menyen for kvelden, pizza og tyggebein av elg 😀

Var -8 (igjen) i morges, og ser ikke ut som det har vært plussgrader i dag heller. Var frost på marken når jeg kom hjem fra jobb også, rett å slett hustre! Heldigvis er det meldt litt bedre til helgen.

Kaos dro igjen i ettermiddag, så nå er Jen alene igjen. Tror nok det blir travelt nok for henne i helgen uansett, med besøk av små og store 🙂

Vi er jo ute selv om det er «kaldt»

DSC_0734 (800x523)

4 kommentarer om “Hustre

 1. Og jeg som tenkte jeg skulle klage over at vi har en minus på natta… Skal holde kjeft, jeg 😉 Men til gjengjeld har vi skikkelig fine solskinnsdager for tiden, sånne «jeg-vil-ikke-være-på-jobb»-dager.

  Liker

  1. En minus kan være galt nok 😀
   Tror faktisk ikke vi har sol lenger.. Men var sol på jobb i dag 😛 Når i sola oppi skogen da, enda.. Så får vi bare vente til neste år igjen.

   Liker

   1. Det er ulempen med å bo sånn til som dere gjør. Kjenner jeg er rimelig takknemlig for at sola aldri forsvinner helt her nede, selv om det midt på vinteren kan være lite av den.

    Liker

    1. Jeg er jo vant til det, så det er liksom bare slik det er. Blir jo så forbauset om vi drar bort til et sted som har sol den tiden vi ikke har det 😛
     Men det kunne vært verre.. var ei som snakket om noen som ikke fikk sola tilbake før i slutten av mars! Er stor forskjell innenfor samme kommune her.
     Men det som er litt mer frustrerende er grademne.. Nå ser jeg at det i følge YR er +3 her, men hos oss er det -6 akkurat nå, 9 grader forskjell er lit mye. Men man blir vant til det også 😛 Er heldigvis mye positivt her også 😉

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..