Fjelltur med hundene

Kaos kom midt på dagen i dag, han og Jen fikk noen minutter i hagen før vi kjørte opp til Aursjoen for å gå tur med de.
Det var et fantastisk fint vær på fjellet i dag, hadde kommet litt nysnø noen steder også, så det var virkelig høstfølelse.
Traff på en del folk, så var tydeligvis ikke bare oss som benyttet anledningen til fjelltur i dag. Jen er litt mye vilter når vi møter folk enda, og vi trener på å ikke bry oss så mye.. så det ble Tore og Kaos som fikk hilse på en del av de vi møtte. Det gikk greit for Jen, selv om det holdt litt hardt når Kaos fikk litt mye kos. Kaos sitter jo bare der og er fin han, når folk stopper 🙂  Men han har ikke alltid vært slik han heller, så det er håp 😉
Vi traff på sau oppe der også, og er dessverre ikke alle som bryr seg om båndtvangen. Det som er litt «surt» med slik er at det blir strengere og strengere med hundehold, alt blir innskjerpet, og det går utover alle med hund. De som ikke bryr seg, bryr seg neppe da heller, så er de andre det går utover.

Jen ble en smule overrasket når hun fant små vann hun skulle drikke av, det gikk ikke an.. for å ikke snakke om når hun gikk «gjennom» isen mange steder, og ble våt på føttene. Kaos er litt mer erfaren, og ristet bare på hodet av Jen.. 😛

DSC04035 (800x533)

DSC04039 (800x533)

DSC04046 (800x533)

DSC04051 (800x533)

DSC04059 (800x533)

DSC04063 (800x533)

 

Etter vi kom hjem

DSC_0667 (800x450)

4 kommentarer om “Fjelltur med hundene

 1. Aaaaaaltfor tidlig med snø!!!
  Nairo er i stort sett samme tilstand som Jen og Kaos. Lisa og Nairo og jeg har vært på cachetur i dag igjen, og for å komme frem til den eneste cachen ingen av oss hadde logget av de vi var innom i dag, så var det mye bushing og en del klatring. Blir ikke noe blogginnlegg om det, men det finnes jo logger å lese 🙂

  Liker

  1. Det var oppe på fjellet, så da var det nesten greit 🙂 Men trenger ikke komme så mye mer.. vil gjerne på flere fjellturer der før vinteren.
   Her har det vært litt fram og tilbake med hundene i kveld, Jen har litt problemer med å la Kaos være.. så hun har blitt «sendt» på gangen et par ganger i kveld, ikke så greit når lekelysten tar overhånd. Men nå sover de godt i stuen igjen begge to 🙂
   Bushing blir det mye av når det gjelder caching har jeg erfart, jeg er god på det, og elendig på å finne veier. Jeg ser egentlig ikke etter veier heller da ;P

   Liker

   1. Til akkurat den cachen Lisa og jeg var på i går, så finnes det hverken vei eller sti. Heldigvis er det ikke mer enn ca 250 meter i luftlinje, men når det i tillegg er den del bratte partier, blir det selvsagt noe lengre i terrenget 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..