Til sengs hele dagen

I natt var første natten med begge hundene løse på soverommet. Optimistiske meg sa at buret bare kunne pakkes ned i kjelleren når jeg skulle ta det ut av soverommet, istedenfor å ha det i beredskap på «roterommet».
Nå er Jen helt ferdig med løpetiden, og hun har blitt (bittelitt) roligere, og samtidig har hørselen blitt litt bedre.. 😛  Så da var det bare å la det stå til. Resultatet ble at begge hundene sov rolige hele natten på soverommet. Det gikk faktisk bedre enn jeg trodde 😀

Jeg trodde Jen kom til å sove veldig mye av dagen i dag, siden det ble så «mye» i går, men hun har vært våken mye. Men hun har knapt nok vært ute av sengen vår, har vært å drukket vann et par ganger, ellers har hun tilbrakt hele dagen i sengen, vår.. Hun er utrolig flink til å være våken og rolig hjemme når hun er alene, og det er veldig godt å se at hun er slik. Nå var det første dag etter over en uke uten ett minutt alene for henne også.
Livligheten var på plass når vi kom hjem, da var det ut i hagen på do, løperunder med Kaos, hvile.. mat, hvile litt til, og så tur. Nå er det hviletid igjen.. Det er ikke alltid så enkelt å få hvilt heller.. når noen nekte å flytte seg og man ikke er stor nok til å få flyttet den andre 😉

DSC04067 (800x513)

 

Min kjære har fødselsdag i dag ❤

DSC04041 (1024x683)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..