Litt miljø

Da er det slutten på høstferien, men er igjen en dag, som jeg håper blir veldig fin.
I går var Jen med til sentrum.. tydelig at vi ikke har vært så flinke med slik miljøtrening i høst, alt var så spennende. Vi må bli litt flinkere til å være mer der det er litt mer «liv», og ikke bare skog og fjell. Jen oppfører seg jo fint likevel, men det er å dra «hit», dra «dit», sjekke ut «dette», og «dette» må ihvertfall sjekkes, osv.
Vi fikk posert litt i vinden også 😉

DSC_0659 (1) (800x403)

 

I går kveld ble det blodsportrening i mørket, og det hadde gått veldig bra. Greit å trene på forskjellig, variasjon er helt sikkert bra her også.
Senere på kvelden var det ikke så mye vi så til Jen, hun gikk på soverommet å la seg. Jeg hadde «tatt» sengen hennes for å vaske den, så var bare et teppe der sengen skulle være.. Så da var det greit å trekke seg tilbake syntes hun.
I morges sto vi opp «tidlig», men den som gikk å la seg igjen på soverommet var henne, tror kvelden i går tok på litt.
Senere på dagen ble vi med når Tore skulle på pistolskyting, og fikk gått en tur mens det ble skutt litt. Jen «skvatt» til med det samme første skuddet kom, stilte seg opp for å lytte og finne ut hvor lyden kom fra, og så skulle hun gå dit.. Vi fortsatte litt fra der isteden. Når neste skuddserie kom så var Jen opptatt med søk etter fiskekaker i skogbunnen (en helt fantastisk skog syntes Jen, og vil gjerne tilbake dit der det er så mye godt), hun stoppet opp nå også, men fortsatte å lete litt etter godbiter, mens hun fremdeles var litt obs på hva som skjedde rundt henne. Når neste serie kom, så gikk vi på veien igjen, og Jen bare stoppet opp for å lytte

DSC_0663 (359x640)

I morgen blir det Kaos igjen 😀

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..