Pinnekjøtt og ribbe

At noe som smaker så godt kan lukte så vondt! Vi tyvstartet på jula.. og hadde pinnekjøtt til middag 😀 Det smakte utrolig godt, men blir ikke mer før jul 🙂 Men har en familieribbe som skulle vært stekt også..

Siden vi er tilbake på jobb og Jen er alene så lenge på dagen, synes jeg at det må til «noe» de fleste ettermiddager/kvelder. Så minimerer vi kanskje litt oppfinnsomhet på dagtid, litt..
I går var det kveldstur med Kaos igjen, og det begynner jo å bli veldig så bra 😀 (Her er det viktig å tenke på hva man synes er bra i utgangspunktet.. )

Jeg fant ut at vi har vært veldig dårlige på dette med å gå etter vei, så i kveld ble det tur etter veien. Og med det samme vi begynte å gå, så var Jen i «gå etter veien modus», fantastisk å se 😀
Det er lite trafikk her, men litt er det nå. Bilene som vi møter er helt greit, men så var det disse som kommer fra bak.. De er ikke Jen like trygg på/liker ikke, hun stopper opp, men heldigvis står hun rolig å ser på de. Så får ta litt flere turer etter veien, og finne oss noen veier med mer trafikk igjen etterhvert.

Det var lett regn når vi gikk i kveld, og også etterpå når vi hadde en lekestund i hagen, men regnet var ikke så mye å bry seg om. Andre ganger løper Jen under verandaen når det regner og hun skal tisse, så er litt ettersom hva hun driver på med tydeligvis.

DSC03548 (800x533)

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..