Drama queen

Jeg synes det er helt i orden at hunder reagerer på forskjellig, det er ikke alt som er like behagelig, koselig eller morsomt.
Jen synes fremdeles selen er noe inn i hampen forferdelig. Tar jeg fram selen så løper hun.. men når hun først har fått på seg selen og kommet seg ut, da er hele selen glemt. Neste gang er det samme leksa om igjen. Må holde henne fast mens man tar på selen, og går vi ikke ut i samme sekund som den er på, da er det nesten så hun «dør». Jeg trodde det kom til å gå over, men ser faktisk ikke slik ut. Funker ikke med godbiter heller, selv om hun får det hver gang. Men ok, litt drama queen tendenser må man nesten få lov å ha, når det ikke er verre 😀

Jen er jo en hund med kort pels, og med tanke på hvor vi bor og klimaet her, så er det helt nødvendig med litt klær om vinteren. Første jeg tenkte på var hvor jeg skulle finne klær som passet henne, hun er ikke helt A4 størrelse/fasong. Og så begynte jeg å tenke på hvordan det kom til å gå når hun skulle ha på seg dekken..
Jen er nå ca den størrelsen hun blir som voksen, så jeg begynte å se etter dekken som kunne passe. Nå tror jeg ikke at vi våkner til -15 grader med det første, men er litt rart hvor plutselig det skjer likevel, uansett når det er. Og så er det ikke sikkert det passer til å begynne med, så da må man returnere osv. Så nå var jeg tidlig ute for en gangs skyld.
Valget falt på dekken jeg kjenner til fra før, og i morgen komme det bilder av den «overlykkelige» Jen i nye klær 😀

DSC03560 (800x533)

 

2 kommentarer om “Drama queen

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..