Omsvermet

Jen ble veldig omsvermet

_20170729_173147 (626x800)

Det mest «morsomme» er at alle de tre andre var hannhunder, og ikke noe «tull» mellom noen av de. Det er ikke alltid så enkelt når de kommer en jente inn i en slik sammensetning. Var bare Jen som var i bånd, jeg turte ikke slippe henne, var et utrolig stort område de hadde å være på, og jeg så for meg at det kunne bli litt mye trim (på meg) å få tak i henne på. Dessuten er hun litt «hoppende» enda, og med små barn i nærheten er ikke det så greit (forsåvidt ikke med voksne heller, men det blir litt annerledes likevel).

Var veldig flott utsikt fra der vi var, været var veldig skiftende, fra nesten blå himmel og sol, til regn,og så sol igjen. Jeg tok selvsagt bilde når det skyet over og begynte å regne.. regnet forsvant fort da 🙂

Vålåsjøen

DSC03370 (800x533)

De siste dagene har ikke jeg og Jen stått opp før ved ni tiden 😯 Tror det er ny rekord, sene kvelder blir veldig sene.. og da blir det tydeligvis sene morgener også 😀 Synd det er jobb igjen om litt over en uke.
Vi fant ut at vi drar på tur igjen neste uke også, uten at jeg er helt sikker på hvor. Et sted det er flott vær og en del cacher 😀 Så da blir det å ordne litt i bobilen igjen i dag. Heldigvis er den nesten startklar hele tiden, men geit å lufte matter, støvsuge og tørke av litt overflater. Det blir litt rusk og rask på en tur.

2 kommentarer om “Omsvermet

 1. Dere stakk av med sola, for her har det vært skyet og regn siden dere dro 😉
  Er det ikke deilig når hunden går sammen med andre hunder? Og så moro det er å se språket hunder imellom, da kan jeg sitte og glane lenge 🙂
  God tur hvor dere drar! Vi har planlagt en lengre gåtur i morgen hvis værvarselet holder seg. Og så lurer jeg på en biltur mot helgen, men det er også væravhengig, og så må jeg se om jeg finner en fin rute.

  Liker

  1. Vi har hatt alt mulig av vær siden vi kom hjem, sol, varmt, overskyet, kaldt, regn osv. Men tror det er slutt på «sommeren» de fleste steder nå. Helt ok om vi ikke får veldig til varme igjen 🙂
   Ja det er veldig godt når hunden går sammen med andre hunder, men Jen er jo så ung at jeg regne med at så sant ikke noen hunder «kødder» så går det veldig greit for henne.
   Men mye kan forandre seg med alderen, både i forhold til enkeltindivid og kjønn.. så vi får passe på at hun får bare fine opplevelser så langt det kan lar seg gjøre. Vi trener fremdeles mye på at hun ikke får hilse på, eller bry seg med andre hunder, og det tror jeg er viktig. Men disse hundene her var løse i et stort inngjerdet område, var mange mål. Så det var bare å la det stå til 🙂
   Takk, god tur til dere også, håper det blir vær for både gå og biltur 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..