Bare se!

Vi har unngått det meste med leker med Kaos og Jen når de er sammen. Men i dag hentet vi den store «kongen», det gikk jo veldig bra.. Jen fikk knapt nok lov å se på den. Neida, ikke fullt så galt, men det var veldig interessant å se de.
Kaos var helt bestemt på at han skulle ha ballen, og Jen lot han bare ha den, hun prøvde ikke engang å ta den. Når hun kom bort til ballen, så var Kaos tydelig i sitt «språk» han sa ikke noe, ingen knurring, murring eller annet, men holdningen hans var tydelig.
Sannsynligheten er stor for at det ikke vedvarer når Jen blir voksen, men man vet jo aldri. Jeg er veldig glad Jen leser Kaos på den måten hun gjør nå, hun lærer mye med språket med en som er så tydelig som Kaos. Men vi må fremdeles avslutte når de løper og herjer ute. Jen kan jo holde på i «evigheter», og det er ikke rett ovenfor Kaos.
Jeg synes de har et veldig greit og normalt forhold seg i mellom, og ikke noe problem å gi de godbiter eller annet når begge står ved siden av hverandre, men ballene..

Bare seDSC03380 (800x533)

Min min minDSC03382 (800x534)

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: