Oppgraderinger

Måtte oppgradere bloggen i dag, fikk litt liten plass.. Det synes ikke «ute» på bloggen, men inne på kontrollpanelet ble det noen små forandringer . Heldigvis ikke verre enn at jeg finner ut av det.
Nå har jeg såpass med plass at det burde holde noen år..

Lørdagen før vi dro forrige uke, så tok vaskemaskinen kvelden. Usikker på alderen, men det var ikke så mye å reparere. Så da var det å kaste seg over mobilen på mandag morgen, og bestille ny vaskemaskin. Jeg skulle ha stor trommel og bra sentrifugering, til en grei pris..  og det ble det! Maskinen vi hadde hadde trommel som tok 8 kg, og det var minimum nå, så ble en på 9 kg 😀 Veldig greit når man skal vaske hundedyner, tepper osv.
Maskinen kom i dag, og med den haugen med klær jeg har liggende nå, så skal jeg nok få prøvd den.

Dagen i dag har gått med til å rydde opp litt og vaske hjemme, det trengtes virkelig, har vært litt lettvint siste ukene.
Har en del annet som burde vært gjort også, men får ta det litt etter litt, og ettersom hvordan været er..

Hundene har kost seg veldig! Tror Jen har blitt raskere enn Kaos nå 😯 En fantastisk fart på henne noen ganger, bare så synd hun prøve på samme fart i sofaen..  Jeg er glad sofaen ikke er helt ny for å si det slik, det skjer så fort at det er umulig å få tak i henne. Og ned fra sofaen i «fortfort» stil er spesiell, hun flater litt ut, slik at hun sklir mellom beina på spisestolene. Blir hun litt større så har hun et problem.. men tror hun kanskje har nådd høyden sin nå, ikke helt sikker på hvordan det er med denne rasen.

Imorgen blir det litt vedlikehold av cacher, litt shopping og grilling.
Jeg har «hurtig»logget et par cacher, for å sikre meg gullmyntene mine.. Skal logge de andre cachene også, men det blir når jeg har litt bedre tid. Litt irriterende at man må logge innenfor et gitt tidsrom for å få myntene, men er slik det er nå i år. Blir spennende å se hva som bli neste ukes «oppgave» 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..