Alle tiders tur

Vi dro på tur til et veldig godt vennepar av oss, og har hatt noen fantastisk flotte dager.
Like før vi kom ned til de mandagsmorgen så fikk jeg opp et minne på fb, det var på dagen fire år siden Kjersti logget sin første cache i Skjåk! 😀 Og samme dag logget jeg min første cache noensinne. Veldig morsomt å få det til slik at det ble den dagen jeg fant min første cache «hos» Kjersti, første cache i Sverige osv 🙂

Vi startet på Fredriksten festning, og hadde flotte opplevelser der, og så fortsatte det utover dagen. Det ble jo noen cacher, og det samme dagen etter.

Kjersti har skrevet så fint og beskrivende om oppholdet vårt her 🙂

For å gjøre det litt mer lettvint (og koselig) så var vi alle i deres bil, og Jen slo seg til ro i buret til Nairo med det samme.
Vi fikk vært utpå hytta (og for et fantastisk flott område)!
Badet i sjøen (ja det var vel egentlig bare Jen som badet), funnet vår største cache noensinne (og jeg skulle så gjerne lagt ut bilde av den..), vært i Sverige mange ganger (vi både gikk og kjørte).
Jen har fått sin første (og mange mange andre) flått 😦 Usj, de er ekle. Hun tok med seg en hjem også, men jeg fikk fjernet den, og den var levende etterpå, men ikke lenge.. Jeg er veldig glad jeg ikke trenger tenke på å fjerne så mange flått.
Vi fikk tatt vår første wherigo, med «litt» hjelp 😉 Det ble urolig mange/mye «første» på denne turen, morsomt.

Eileif laget til Gyros til middag første kvelden. Jeg hadde lest og hørt litt om den varianten, så var veldig spent på hvordan den skulle smake, den skuffet ikke, var veldig god 🙂 Jeg serverer «min» i pitabrød med enkel salat, denne her var med ris og salat.

Andre kvelden ble vi invitert til Nellies Place, der var det mye folk ute, nesten tomt inne. Vi var jo så heldige med været på turen, nesten for varmt.
Vi hadde kort vei bort til bilen som i hadde full oversikt over, så da ble det rolig å sitte å spise.
Jeg tenkte ikke på å ta bilde av maten, det burde jeg ha gjort, snakk om porsjoner, og bare to spiste opp.. jeg var ikke slik veldig sulten, så bestilte en barneporsjon.. Vel, den som ikke klarte å spise opp var jeg o_O Hamburgeren var jo samme str som en vanlig hamburger! Men så at noen av de andre sine var mye større, så joda, min var ikke liten, men ikke fullt så stor som en vanlig porsjon 🙂 Tror ikke så mange går sulten fra et slik sted.
Inne var det veldig flott å se, og så gjennomført (bilde lenge ned i innlegget)

Etterpå ble det verandaen til sene kvelden, og det ble mørkt! Det ble såpass mørkt at «elgen» jeg så skulle vise seg å være en busk..  (så en elg kvelden før) Men det var utrolig mange dyr og fugler rundt omkring, det holder dessverre til en flokk med villsvin i nærheten også 😦

I utgangspunktet skulle vi vært litt lenger, det ble ikke slik, men vi tar turen nedover igjen vi 😀
Vi har hatt det fantastisk morsomt med koselige venner, bare så dumt at jeg ikke rakk å gi et hint om en «gul fugl» 😉

Vi brukte utrolig lang tid på tur hjem, mange gunner, men stengt vei, og for lav undergang hjalp ikke så mye på. Fikk et veldig hyggelig møte og matpause med «Høst» underveis også 😀

Vi startet på festningenDSC03293 (800x533)

DSC03294 (324x500)

Pga allsang så fikk vi ikke tatt ene cachen, var sperringer foran denDSC03295 (800x533)

Den flotteste «Hvite dame» ever!DSC03302 (427x640)

Flott utsikt fra festningenDSC03304 (800x533)

Det ble litt opp og nedDSC03305 (427x640)

Kulen som felte Karl XII (Han måtte ha vært en stor mann..)DSC03307 (800x533)

Først var vi på toppen, så gikk vi ned, og så opp igjen.. Selvsagt en cache DSC03310 (800x533)

😀DSC03311 (800x533)

Enda mer fin utsikt fra og rundt festningenDSC03317 (800x533)

Et flott sted for en cacheDSC03319 (800x533)

Kirken som jeg har sett og lest om 😉DSC03330 (526x640)

Her skulle det vært vann, mye vann.. Heldigvis har jeg sett mange bilder fra fossen, med vann 😛 Men den er jo veldig interessant å se på uten vann også, litt spennende å se hvordan det er under alt vannet som er er til vanlig.DSC03332 (800x800)

Vannet var varmt! Det er så langgrunt her at vi måtte langt ut for at Jen skulle få svømme litt.DSC03342 (800x533)

 

TjohoiDSC03348 (800x534)

Her hadde ingen av oss funnet cachen før, og for en utsikt! Begge Svinesundbruene langt der nede.DSC03354 (800x533)

Litt kos må til ogsåDSC03362 (800x533)

Etter å ha spist en god purke.. så var det på tide å gå ned igjenDSC03366 (427x640)

Enda et fint sted for en cacheDSC03367 (427x640)

Nellies placeDSC_0394 (1) (800x450)

DSC_0393 (1) (800x450)

Høst på Hamar 😀DSC_0398 (800x535)

Tusen takk for fantastiske dager Kjersti og Eileif, ikke tvil om at vi har kost oss mye ❤

DSC03347 (800x534)

4 kommentarer om “Alle tiders tur

 1. Det kan ikke sies for mange ganger: tusen takk for at dere tok turen nedover, og velkommen tilbake når som helst! ❤ Både Eileif og jeg har også storkost oss, og jeg synes jo det er ekstremt moro å vise frem både byen, "mitt" område og forskjellige cacher.
  Det er faktisk litt surrealistisk å se bilder herfra i din blogg, det har jo aldri skjedd før 😀 Du synes sikkert det var rart å se bilder av deres område i min blogg for 4 år siden også 🙂
  Regnet kom i dag forresten 😉

  Liker

  1. På tide, du (dere) har jo vært her to ganger, og så møttes vi på «halvveien» en annen gang.
   Jeg gleder meg til mye av det andre, og mange av tuene i området.
   Hehe, ja det blir litt merkelig 🙂
   Her kom ikke regnet, heldigvis.

   Liker

 2. Åh, jeg glemte jo å skrive at jeg kjenner deg godt nok til å vite at du finner på noe, så jeg var veldig observant når jeg gikk til det lille rommet etter at dere dro *ler* :p

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..