Litt av hvert på ferie 

I dag ble det en uventet stopp, men det gikk heldigvis bra. Vi er på veien igjen 😊
Eventet om søndagen gikk fint, ikke sikker på hvor mange vi ble. Veldig hyggelig å møte geocachere man ikke har truffet før. Fikk noe GC koder vi skulle sjekke, men der ble ikke anledning til å dra å lete 😕 Men skal ha kodene i boken til senere.. 

Mandag og tirsdag ble hektiske, men i dag onsdag så tok vi over Vestfjorden igjen. Der gikk vi da som vanlig ned i hundesalongen, og satte oss godt til rette 

Jeg var litt trett, og turen tar litt tid, så jeg lukket øynene for å slappe av. Plutselig så hører jeg en som sier «er dere her», og i døråpningen står en som jobber på båten, jeg trodde et øyeblikk at vi fikk beskjed om at vi ikke fikk være der 😨 (Jeg lar ikke Jen være alene i fergen enda)  Men neida, vi fikk beskjed om at vi måtte bare gå opp i den vanlige salongen, kunne ta med hunden og sette oss bakerst 😮😀 Så da pakket vi sammen og gjorde det. 

Veldig fin miljøtrening for Jen alt dette

Ble en tur ut på dekk også 

Etter vi kom inn igjen fra dekk så satte Jen seg under bordet. Jeg tenkte hun skulle få en godbit og det er jo ikke slik uten videre.. Jeg sier «nå må du se på meg», selvsagt går det en mann forbi med det samme, og gjett hvem han plutselig ser på 🙄😳 Han ser jo ikke Jen.. 😂

Vi kom oss nå over, og kjørte videre. Vi snakket etterhvert om å innover et par sideveier, men så fikk vi plutselig behov for et bilverksted 😕 

Jeg googlet og så at det var fb sider man kunne se på.. Jeg gikk inn på en av de, og der var det ikke måte på hvor positivt det var.  Så da var valget enkelt, jeg sjekket ikke om det var flere.  Vi stresset litt pga klokken, vi så at vi kom til å være der halvtimen før de stengte.. Og så er det dette med deler, der er ikke alltid så enkelt. Men vi hadde ikke så mye valg, kom frem, Tore gikk inn, og etter få minutter kom han ut igjen. Da skulle vi bare kjøre inn bilen så de fikk sett på den 😀

 jeg hørte noen kraftuttrykk der jeg satt, og så for meg en lang ferie i nord. 
Det viste seg å ikke være så veldig alvorlig, og de skulle sjekke om de hadde deler, og hvis ikke de hadde skulle de sjekke med mekonomen.

Jeg hadde tatt med Jen ut av bilen, vil si Tore løftet henne ut, jeg hoppet 😀 (bilen var myye lenger oppe da altså, nesten oppunder taket.. 😂) 

Kort fortalt, bilen ble reparert, etter de skulle ha stengt. Så fantastisk service, og humor.. ! 😊 Det kommer noen stjerner for oss på den fb siden også. Verkstedet er Sentrum Auto as, Mo i Rana. For oss som turister, med valp i bilen, og langt fra hjemme så betydde det veldig mye at vi fikk så rask hjelp.

Når vi først var der så benyttet jeg tiden til mer miljøtrening 🐶 Jeg tok med Jen ut, ruslet litt rundt verkstedet. Var så fint og rent i verkstedet så vi hadde mange runder inne også. Ikke så galt osv 😁

4 kommentarer om “Litt av hvert på ferie 

 1. Ser ut som dere har fått kost dere litt ihvertfall, det er bra 🙂
  Snakk om innholdsrik tur for Jen, da! Så masse nye ting og inntrykk, det er jo helt supert!
  Og så god service dere fikk, sånt er gull verdt. Egentlig ganske bra at dere var på et mindre sted, jeg tror ikke dere hadde fått samme service hvis dere hadde vært på et større sted eller i en storby.
  Jeg er nesten helt sikker på at du kunne funnet noen SASkoglund-cacher imens bobilen ble fikset 😀

  Liker

  1. Det har vært litt av hvert, heldigvis 😊 For Jen har det vært helt fantastisk, og takler alt så bra!
   Søren, jeg sjekket ikke engang kartet ang cacher, tror jeg skal la være å sjekke nå 😜

   Jeg har kommentert hos deg på bloggen tidligere, med mobil. Men enten har jeg glemt hvordan man gjør det, eller så er noe forandret. Jeg får det ikke til. Går lest innleggene, og skriver kommentar osv, men så finner jeg ikke noe sted å sende det 😩
   Tok skjermbilde nå da jeg prøvde sist, så får du se hvordan dette ut. Det kan være at jeg ikke ser noe som ligger der også da 🙃

   Liker

   1. Jeg måtte sjekke cachekartet, og det var ikke mer enn 3-4 tradisjonelle innen gangavstand fra verkstedet, og ingen SASkoglund-cacher faktisk. Flaks for deg 😉
    Jeg aner ikke om problemet ligger hos meg eller deg. Jeg klarer ikke gjenskape problemet, og da aner jeg ikke hvor jeg skal rette det. Vi får bare fortsette å prøve.

    Liker

    1. Jeg som hadde ca en time på meg der, jaja. Må ihvertfall passe på å logge de få vi har funnet denne uken, vi fikk til og med en FTF 😀
     Skal sjekke igjen en annen dag med mobilen jeg 😀

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..