På tur med canikur 

Samme dag som vi startet på turen sørover så fikk Jen plutselig diaré, som vann.. 💩 

Det er noe vi ikke har vært borti så mye med Jen, og på bil/bobiltur passer det svært dårlig. 

Jeg var å kjøpte gulrøtter og blåbær, og det ble kveldsmaten. Jeg var veldig i tvil om det var nok, så startet på pakken med canikur. 

Jen har ikke hatt behov for canikur før, men pga tidligere erfaringer så vet jeg at det kan være veldig greit å ha liggende. Jeg ga Jen tre stk, og de er digre! Jeg delte alle tre i to, og håpet at hun skulle spise de. Jen likte de, og spiste de raskt opp. Hva som hjalp vet jeg ikke, men ble ikke mer diaré,. Ga henne tre nye tyggetabletter morgen etter, Jen spiste de som det skulle vært snadder. Alt etterpå har vært normalt, så det blir nok å kjøpe en eske til, for å ha liggende.. 😄 

Jeg har veldig god erfaring med kokte moste gulrøtter når hunden blir dårlig i magen, men det er ikke alltid det er like enkelt når man ikke er hjemme. 

Nå er det plutselig blitt skikkelig sommervarme ☀ I går kveld gikk vi en liten tur alle tre, fant så fint et sted ved vannet. I morges var vi som vanlig oppe tidlig.. så jeg tok med Jen på en liten tur igjen

I dag har det blitt litt shopping, helt fantastisk hva man plutselig «finner», og som man aldri kan legge ut bilde av.. Før videre spekulasjoner 😎 så kan jeg si at det blir en cache, bare Tore får hjelpt  meg litt. Så fikk jeg kjøpt noen føtter 😏 Det kan være svært interessant å være med meg på shopping 😁

6 kommentarer om “På tur med canikur 

 1. Så bra at diareen gikk fort over, det er så trist med en syk hund. Jeg har aldri testet Canikur, jeg sverger til Zoolac. Men Biola og Cultura kan også fungere i nødstilfeller. I tillegg nekter jo Nairo å spise kokte gulrøtter, men han elsker kokt ris og kokt torsk, så jeg får alltid i han skånemat.
  Du og disse kreative cachene dine 😉 Og føtter, er det da sure føtter? Nam! 😀

  Liker

  1. Jeg brukte zoolac også, til Amanda, men følte ikke at det hjalp like godt/raskt. Men forhåpentligvis får vi ikke bruk for det så mye.
   Amanda spiste stort sett alt uansett, Jen ser ut til å bli nesten likedan.
   Hehe, denne blir veldig enkel, blir nok en D 1 😄 Men mye morsomt man kan lage.. Har en del cacher jeg skal legge ut på sensommeren, de fleste er veldig enkle, er enten navnet på de eller selve cachene som blir morsomt 😀
   Disse føttene hadde pels, tror Jen er den som blir mest glad for de 🦌

   Liker

   1. Kanskje jeg skal kjøpe inn Canicur neste gang Nairo setter igang, bare for å prøve det også. Han elsker ihvertfall Zoolac, sitter klar og sikler når jeg tar frem sprøyta 😀
    Joda, jeg har fått meg en latter av noen av dine enkle også 😉
    Tøfler???

    Liker

    1. Jeg syntes ikke Zoolac stoppet noe særlig, men canikur stopper nokså fort, ihvertfall når det er slik «vanlig» diare. Jeg tror faktisk jeg har sett Canikur som pasta nå også, men vet ikke om det er det samme som tyggetablettene.
     Der var du inne pånoe.. Jen hadde blitt veldig glad i pelstøfler, hun hadde flådd de momentant 😛
     Det jeg kjøpte var hjort og rådyrføtter 😀 Vi har jo fryser i bilen, så fikk de greit med.

     Liker

      1. Amanda har sett noen slike morsomme tøfler, som er som forskjellige dyr.. kan trygt si at får hun tak i en slik en så er den ikke mye hel etterpå.
       Nå vet jeg ikke om så mange som kjøper slike føtter, men noen er det selvsagt, så det er slettes ikke det jeg hadde kommet til å tenkt på selv. Vi har i fryseren fra før, men greit å ha reserve 🙂

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..