I Lofoten

Da var vi i Lofoten igjen, med regn og vind.. Regnet har gitt seg litt, mne kommer nok igjen. Tror vi har hatt regn nesten hele veien nordover. Denne gangen betyr ikke været så mye heller, men er greit å ikke blåse avsted, eller regne bort. 

Jeg var veldig glad vi ikke skulle ta fergen i går, da var det kuling over Vestfjorden. I dag var det helt ok, vi var i hundesalongen, så merket ikke så mye til det. Vi var alene der nå også, var ikke så mange biler heller. Jen var like enkel å ha med å gjøre denne gangen også. 

Vi blir sikkert å ha henne i bobilen under overfarten på fergene etterhvert også, men det får vi ta når hun blir voksen.

Jen begynner å bli bra bereist, og jeg håper virkelig hun fortsetter som nå. Hun er så ung enda, så mye kan endre seg. Før lå hun jo hele natten i burt sitt i bobilen, skal ikke nevne hvor hun lå siste delen av natten i natt.. bortsett fra at det ble reprise fra natten før 😂

Startskuddet for årets challenger har gått (geocaching), og jeg vil jo gjerne være med på starten. Det viste seg å være nærmest umulig, jeg lette etter eventer flere steder, men ingen som passet. Siden jeg har en avtale til et bestemt klokkeslett her i Lofoten, så var det også berenset hvor langt vi kunne dra. Så da ble det bare en løsning, «meet and greet». 

En ting er å lage til event på hjemstedet sitt, en annen ting er å ha det et annet sted 😱 Men som sagt, jeg vil være med fra starten av, så da måtte jeg bare sende inn et event selv. Det er i kveld.. litt sent, men måtte være helt sikker på at jeg rakk mitt eget event, så da ble det slik. Litt småskummelt.. Og fra neste uke er det å samle gullmynter 😊 

Vi har vært på badestranda i dag, Jen og jeg løp om kapp med bølgene 😄 med det været som var så var det ikke akkurat folksomt. Var en del bobiler der da.. 

2 kommentarer om “I Lofoten

  1. Håper været spiller på lag med dere, både de dagene dere skal være der oppe og når dere er ute på veien igjen. Kjedelig å kjøre når det er stekvarmt, og kjedelig å kjøre når det høljer ned også.
    Lykke til med eventet i kveld! Og lykke til med gullmyntsamlinga 🙂 Jeg kommer nok ikke til å få bidratt så mye selv nå den første uka, men jeg skal ihvertfall sørge for at jeg finner minst 1 cache. Og så er det to eventer jeg kan dra på hvis jeg har mulighet.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..