På veien nordover

Vi er på tur, og Jen oppfører seg nesten helt eksemplarisk. 

Hun har begynt å våkne tidlig når vi er i bobilen, til og med jeg synes det er i tidligste laget. Nå var jeg forberedt, så i morges gjorde jeg kort prosess! Gidder ikke maset med en hund som piper og maser, så jeg hentet henne i buret og hadde henne opp i sengen til meg. Da sov vi to timer til, og både jeg og Jen var uthvilt og blide 😊😂 

Tore laget middag, og jeg og Jen har vært ute å blitt klissvåte. 

Jen storkoser seg med å sitte å følge med å alt som skjer rundt omkring, er jo så mye spennende..

2 kommentarer om “På veien nordover

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..