Salat til lunsj

Det er så mye gode salater man kan lage, eller kjøpe.. I går når det var lunsjtid så fristet det litt mer å ned på kroa enn å spise «nistemat». Og med tanke på rekesalaten de har der så fristet det enda mer.. Så da gikk vi ned til kroa for å spise, og her er «salaten» min

 Det smakte veldig godt! Var kanskje ikke akkurat reker der, men fisk.. (begge deler lever i vannet 🦐 🐡) Og salaten ser man nede i ene hjørnet 😄

Kaos dro hjem igjen i går kveld, så Jen fikk leke alene litt. Denne leken gjorde meg litt forbauset i går kveld. Jen løper jo foran meg.. eller etter meg, og om jeg ledet med en runde eller jeg lå en runde bak skal være usagt.. Men jeg var alene foran huset, og hørte plutselig noen hester komme dundrende.. 🐴 Så fort som de kommer da, tenkte jeg. Og i neste øyeblikk kom Jen løpende med leken.. Hennes løping og tennisballen inne i kongen hørtes akkurat ut som hester som løp, skummelt lik lyd 😳 

Jen og Kaos leker veldig fint, veldig godt å ha en hund man kan leke med 🐕🐩 

2 kommentarer om “Salat til lunsj

  1. Jeg er glad i en god salat, men selv for meg, som ikke spiser mye fisk, er det der en bedre salat enn en normal salat 😉
    Godt hun ikke er like stor som en hest! 😀
    God tur, kjør pent og forsiktig, og lykke til der oppe. Skal tenke på dere ❤

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..