Alltid plass til en bayer

..ihvertfall nå man er så liten og nett som Jen. Hodet mitt er ikke alltid så medgjørlig, så i ettermiddag la jeg meg litt på sofaen. Var bare jeg og Jen inne, så jeg burde ant at jeg fikk selskap. Jeg trodde kanskje Jen kom til å legge seg ved siden av meg, eller ved føttene, der det var god plass, men neida. Plutselig hadde jeg hodet hennes ved ansiktet mitt, og resten av henne var oppover ryggputen i sofaen.. Er det ikke plass, så lager man seg plass, verre er det ikke synes Jen.

Jeg har så mye jeg skulle gjort, men det får være til senere.. regner ikke med at det forsvinner.
Har fått ordnet til litt i bobilen, maten til Jen er på plass, mye mat.. Jeg har lært, for en stund ihvertfall.
Nå har hun spist lite igjen et par dager, skal se kommentaren fra dommeren gjorde inntrykk 😉 Og jeg som hadde snakket om at det var så mange fine bayere å se, og at de aller fleste var så fine og slanke. Og på utstillingen tar dommeren å klapper litt på Jen og sier hun ikke bør bli «større» 😛 Hun var (og er) bittelitt rund, men valpefett liksom.. Får passe litt på, det er ikke hverken bra eller fint med en hund som er for tykk. Ikke kan jeg skylde på pelsen heller. Kaos har forøvrig myye pels for tiden, tykk pels.. 😛

DSC03210 (800x533)

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Jeg hadde en periode i ungdommen hvor jeg synes jeg var lubben. Mamma sa alltid at det var valpefett. Jeg synes fremdeles jeg er litt lubben, kan jeg fortsatt bruke unnskyldningen valpefett? :p

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: