Roen senker seg

Jen var usedvanlig rolig i går kveld, tror helgen tok på på. Det hjalp sikkert ikke at PH hadde lagt ut blodspor lørdag, da Jen hørte det så insisterte hun jo på å gå det når hun kom hjem i går. Jeg ble ikke med denne gangen, men ifølge de andre så hadde hun gått veldig bra.
Vi må nok til å gjøre det litt mer vanskelig nå, tiden går.. Vi får ta med oss en boks blod i bobilen når vi drar på ferie. Spor kan man jo legge ut «alle steder».

Jeg føler meg bittelitt utsatt for øyeblikket, Jen fikk et digert tyggebein, og det kan hun ikke ligge alene å tygge på, helst skal jeg holde det, og når jeg ikke vil det lenger, da legger hun beinet i fanget mitt, og tygger i vei. Det skal sies at hun har ett og annet feiltygg.. og tar med litt av meg 😯 Kan trygt si det merkes når hun plutselig tygger i huden. Kan jo selvsagt bare ha henne fra, men jeg synes jo at det er veldig greit at hun er så trygg med alt slik at hun tyr inntil oss med det. Så da får jeg bare tåle det 😛

Siste uken før ferien, har ikke helt den vanlige feriefølelsen enda, men håper den kommer, er jo igjen noen dager enda.
Ups, der kom det et tyggebein midt i ansiktet! Kanskje jeg bør revurdere dette med hvor koselig det er..

Tore og Kaos bare dro bort i kveld, uten oss 😦 Men det var kanskje like greit, hørte snakk om en «kvakk kvakk» på ville veier (en cache som jeg har lagt ut), og sjekk av noen andre cacher også, så for å være ærlig så var det like greit å være hjemme 😀
Jeg og Jen har kost oss, tenkte det var greit med et par rolige dager, vil si ettermiddag/kvelder.
Det er viktig med aktivisering av valp/hund både fysisk og psykisk, men vel så viktig er å være rolig i perioder også. Jen er heldigvis veldig grei der, hun har jo diverse leker inne.. men hun klarer fint å ligge å slappe av/sove uten noe annet.

«Fant» igjen bilde av en hund som jeg ble veldig fascinert over, se den fargen! Ser ikke ut som det ble helt riktig farge på bilde. Det er en Weimaraner (?) og fargen er silver. Tror ikke jeg har sett hund med denne fargen før, den var utrolig spesiell og vakker.

DSC02995 (800x592)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..