Sommertreff

Vi har vært på sommertreffet til Sweisshundsklubben, det var selvsagt utstilling også 🙂
Og når man ikke tror det kan bli verre.. Med tanke på min og Jen sin «fantastiske» debut i utstillingsringen på Oppdal, så kunne det egentlig bare gå en vei, trodde jeg.
Vel, Jen kan å overaske kan man si, denne gangen var det ikke at hun stoppet opp, vel jo på en måte, hun la seg i ringen. Ikke bare en gang 🙄 Akkurat den så jeg ikke komme, men er kanskje bare å innse at ting ikke går som man tror. Uansett, jeg tok det med godt humør 😉
Selv om jeg helt sikkert kunne gjort noen ting annerledes, så er Jen fremdeles en valp, jeg er amatør innen utstilling, og både jeg og Jen trenger å trene mye. Og vi lærer jo ikke så mye om vi ikke prøver heller, så vi må bare la det stå til. Vi har jo vært utrolig heldig med dommere til nå, og det betyr mye både for meg og Jen.
Nå har vi lang tid på å trene, og må prøve å trene litt jevnt. Og skulle det vise seg at Jen ikke trives i utstillingsringen så er det helt greit, det er ingen «utstillingshund» hun skal bli uansett. Og skulle hun trives i utstillingsringen etterhvert så blir det nok ikke så mange utstillinger likevel. Men litt morsomt å se hvilken kritikker hun får etterhvert som hun blir voksen. Så vi tar det litt som det kommer 🙂
Jen ble 3 best i klassen sin, og når jeg så på de andre så er det ikke overraskende. Men Jen er nå best og finest likevel da ❤

Det var fem av søskenflokken som stilte på utstillingen, og det var spennende å se de andre valpene igjen. Så ulike å se på, men likevel like. Og alle fikk veldig bra kritikker fra dommeren 😀

De to søstrene til Jen som var der var begge større, og litt mer «voksne» å se på syntes jeg. De er også mørkere enn Jen. Ene broren som var de var utrolig lik Jen, selvsagt litt større. Den andre broren var stor og kraftig, og veldig mørk. Alt i alt en flott gruppe med flotte valper 😀

Gina (mammaen til valpene) ble kåret til fjorårets mestvinnende schweisshund (Etter resultater på brukssporprøver, blodsporprøver og utstillinger) 😀 Så nå har valpene noe å strekke seg etter 😉

Det ble noen bilder..

Helt greit å vise tenner 😀

DSC02946 (800x609)

Joda, kan jo stå slik noenlunde..

DSC02947 (355x640)

Vel, vi er jo i bevegelse..DSC02948 (800x533)

DSC02983 (800x501)

DSC02994 (800x448)

Fem søsken DSC03046 (800x534)

DSC03050 (800x568)

DSC03051 (800x540)

DSC03055 (800x534)

DSC03056 (800x534)

DSC03061 (800x514)

DSC03062 (800x534)

DSC03066 (800x534)

DSC03067 (800x533)

DSC03068 (800x534)

DSC03069 (800x510)

 

 

Hvor mange bilder jeg tok av valpene samlet vet jeg ikke, men det var mange! Her er de «beste», ikke snakk om å stå rolig, eller samle seg pent 😛
Men så ut som de hadde det morsomt, og lekte bra, som jo er det viktigste.

6 kommentarer om “Sommertreff

 1. *ler* Dere kommer til å bli kjent som de som gjør morsomme ting i ringen 😉 Når man er i ringen og venter på at dommeren skal se på akkurat dere, så er det gjerne litt venting. Akkurat da er det jo ikke så nøye hvordan hunden står eller sitter, men man prøver jo alltid at hunden står ok i tilfelle dommeren titter bort. En FL jeg kjenner la seg ned på rygg og krevde magekos, og det fikk han selvsagt 😉
  Ikke be meg om å si hvem av valpene som er Jen på gruppebildene, det ville jeg ikke klart om du så hadde tvunget meg! 😉

  Liker

  1. Jeg håper vi kan la noen andre overta nå, hehe.
   Men hjelper på litt å se at ikke absolutt alle andre er proffe heller. Men så ser man på de som virkelig kan dette, og det er virkelig flott å se på.
   Jeg tar utstillingene seriøst, men samtidig så betyr det ikke slik veldig mye. Nå har det vært «bare» valpeshow også da, og jeg synes det er viktig at Jen ikke får noen negativ opplevelse av dette. Og slik som de tre søstrene i ringen i går, så var det tydelig at de to ande var bedre og lenger kommet. Dommeren fikk jo ikke sett Jen bevege seg noe særlig heller, og da synes jeg det er helt greit.
   Vet du, jeg må virkelig se godt etter jeg også, og likevel er jeg litt i tvil på noen 😉

   Liker

   1. Det er jo begrenset hva man kan forvente av en valp, samtidig så er det ingen tvil om at mange som driver med utstilling omtrent på heltid fokuserer veldig på dette når de trener med valpen. De legger kanskje ikke så mye vekt på «sitt» og «gå pent i bånd» og sånt, men fokuserer på «stå» og springe. Og det er helt greit! Men da må det også være greit at noen valper ikke oppfører seg eksemplarisk i ringen også 🙂
    Godt å høre at selv du, som bor sammen Jen, ikke er sikker på hvem som er hvem 😉

    Liker

    1. Jeg har lært veldig mye av disse utstillingene vi har vært på heldigvis, så tar med meg tips og råd 🙂
     Ser jo at en del voksne ikke alltid «har dagen», og det har nok litt å si at den som handler hunden kan litt også..
     Hehe, ja med slike gruppebilder der det er «hulter til bulter» og til dels utydelige bilder, så er det ikke bare bare 😉

     Liker

 2. Hei😄 Så morro å hilse på alle! Vi hadde den runden ligge på ryggen dagen før så Jessie jaya hadde prøvd den! Kritikkene til alle jentene var like gode! Og gutta å! Supre bikkjer vi har fått og selvsagt den fineste vi har alle! Vi hadde nok akkurat flaks de 30 sek. Som dommeren satte oss i Nr 1-2-3 ! Hyggelig å hilse på og håpe vi ses snart igjen😄Hilsen Jessie og Beate

  Liker

  1. Takk det samme, ja vi har noen flotte hunder 😄
   Jeg synes Jen er superflott, men hun er litt mer valpete å se på enda, i forhold til sine to søstre som var der. Og dere gikk jo veldig bra i ringen også, så plasseringen på de synes jeg er veldig grei 😁
   Vi ses helt sikkert igjen 😄

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..