Sommer, silver shade, og ringtrening

I dag ble det virkelig sommer 😀 Det tok litt tid, da jeg var ute å luftet Jen i morges var det minus 1 grader! Gresset (og ugresset) var isete, og det kjentes litt kjølig. Kledde godt på meg når jeg syklet på jobb gitt.
Det er bare forbigående tydeligvis, synd. Jen hadde storkost seg i bilen i dag, riktig temperatur for henne. Hun er fremdeles noen timer hjemme og noen timer på jobb hos Tore.
Jeg tenkte på dette med sommer og varme tidligere, så fant ut jeg skulle kjøpe silver shade duk (sølvduk). Silvershade reflekterer bort sol og varme utrolig bra, opp til 80 %. Samtidig ventilerer duken veldig bra, så den er kjempefin til å ha over bilen. Man må selvsagt ha oppe dør/vinduer, og sjekke ofte. Brukt på riktig måte er den et utrolig fint hjelpemiddel om sommeren.

DSC02621 (800x501)

Da vi var på utstilling i helgen ble det sagt fra over høytaleren et par ganger om hundene som lå i bilene. Det skal ikke så mye til før det blir farlig for hunder som ligger i bil, så man må alltid være oppmerksom uansett hva man dekker bilen med.


Og når jeg snakker om utstilling.. jeg lot Jen hvile skikkelig ut etter helgen før jeg prøvde å trene på dette med ringen igjen.
Jeg måtte prøve å finne en ny måte å «angripe» situasjonen på, for det nytter ikke med verdens beste godbiter. Når Jen ikke vil gå, ja da vil hun ikke gå. Jeg stikker nesten «biffen» inn i nesen hennes, men hun bryr seg ikke i det hele tatt. Frøken «Vil Ikke» kan være utrolig bestemt, og jeg drar ikke med meg en hund som så tydelig ikke vil gå. Jeg er opptatt av at det skal være lystbetont, noe morsomt, noe Jen gjør fordi hun vil, ikke fordi jeg tvinger henne.
Det er (heldigvis) ikke bare meg hun er slik med, for da kunne jeg bare latt andre trene litt, til hun kom mer «inn i det».
Jeg tenkte jeg skulle gjøre det på en litt annen måte, og i går kveld tok vi en kort treningstur. Jeg så litt svart på det noen minutter, men så løsnet det, og både jeg og Jen ble overlykkelige!
Vi avsluttet etter en halv runde til, med like godt resultat 😀 Vi kommer nok ikke «i mål» til neste utstilling, men det er fremdeles valpeshow, så vi tar det som det kommer 😉  Jeg vil heller jobbe litt «på lang sikt», en å pushe på og ødelegge alt sammen.
Jeg vet jo ikke om denne måten vil fungere videre heller, men skal skrive mer hvordan vi gjør det etter vi får trent litt mer 🙂

DSC02813 (800x486)

4 kommentarer om “Sommer, silver shade, og ringtrening

 1. Hvor kjøpte du Silvershade? Jeg så NKK selger det nå, men det er jo så svindyrt! Mener jeg har sett det i en svensk nettbutikk en eller annen gang, og da var det vel litt billigere.

  Liker

  1. Da jeg skulle kjøpe fant jeg ikke noen i norske nettbutikker, så jeg kjøpte fra Sverige.. Nå husker jeg ikke helt hva den het, men duken ble billigere enn de som jeg har set i norske butikker nå. Kan se om jeg finner igjen mail ang bestillingen.
   Jeg synes de er dyre, men de fungerer utrolig bra.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..