Ukjent besøk på kjøkkenet

Det var vel ikke til å unngå, en gang må bli den første, og et lite håp om siste..
Vi gikk blodspor i dag, og det gikk så greit (selvsagt med min roosa line). Vi kom hjem, gikk inn, og jeg satte meg i sofaen mens jeg snakket i mobilen (ja altså, jeg snakket med noen..), mens jeg satt der så hørte jeg noen lyder jeg ikke dro kjensel på fra kjøkkenet, og gikk fram. Det sto Jen med bakføttene på kjøkkengulvet så lang hun var (da var hun forresten veldig lang) og strekte jeg oppover og  innover på kjøkkenbenken. Der sto en sjokoladekake.. og det var noen merkelige hakk bortetter ene langsiden på kaken, som om noen skulle spist av den 😯  Ifølge Jen hadde hun hørt lydene også, så hun gikk for å undersøke, men hun hadde ikke sett noe spesielt. At det var kakesmuler på nesen hennes var bare tilfeldig, hun måtte jo lukte for å finne ut hvem det var som hadde vært der 😎
Får bare ta lærdom av det (en stund), og passe på hva man legger av mat på kjøkkenbenken. men trygt å vite at Jen også passer på..

Valpekurs igjen i kveld, her er etter forrige kveld på valpekurs

DSC_0603 (800x450)

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..