Ukjent besøk på kjøkkenet

Det var vel ikke til å unngå, en gang må bli den første, og et lite håp om siste..
Vi gikk blodspor i dag, og det gikk så greit (selvsagt med min roosa line). Vi kom hjem, gikk inn, og jeg satte meg i sofaen mens jeg snakket i mobilen (ja altså, jeg snakket med noen..), mens jeg satt der så hørte jeg noen lyder jeg ikke dro kjensel på fra kjøkkenet, og gikk fram. Det sto Jen med bakføttene på kjøkkengulvet så lang hun var (da var hun forresten veldig lang) og strekte jeg oppover og  innover på kjøkkenbenken. Der sto en sjokoladekake.. og det var noen merkelige hakk bortetter ene langsiden på kaken, som om noen skulle spist av den 😯  Ifølge Jen hadde hun hørt lydene også, så hun gikk for å undersøke, men hun hadde ikke sett noe spesielt. At det var kakesmuler på nesen hennes var bare tilfeldig, hun måtte jo lukte for å finne ut hvem det var som hadde vært der 😎
Får bare ta lærdom av det (en stund), og passe på hva man legger av mat på kjøkkenbenken. men trygt å vite at Jen også passer på..

Valpekurs igjen i kveld, her er etter forrige kveld på valpekurs

DSC_0603 (800x450)

 

 

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: