Ikke mye lys i tunnelen

I går var det valpekurs igjen, like morsomt som tidligere. Jen er veldig flink.. Vi trener mye på kontakt, men der er jeg og Jen ikke fullt så flinke når vi går og skal trene på passeringer av andre osv. Vi bare rusler avgårde som vi går vanlig tur. Jeg synes jo at det er greit på en måte, men samtidig ser jeg fordelene med å kunne ha kontakt, så vi får bare trene mer på akkurat dette. Når vi står rolige er det fullt fokus og Jen er veldig flink 😀 Det positive er at hun ikke bryr seg så mye om hverken andre folk eller hunder når vi «går tur», da er det er nesen i bakken.. Og skulle hun bry seg litt med noen av de andre er hun veldig enkel å «hente inn» igjen.

Vi bruker bare halsbånd og kobbel hjemme nå, og det var fort gjort å venne henne til å ha på halsbånd, nesten skuffende enkelt. Ha på halsbånd, godbit. Ha av halsbånd når vi kommer inn, godbit. Vi er ikke alltid enige om hvor og hvordan vi skal gå enda.. Da gjør Jen det enkelt, hun setter seg. Stort sett så går det greit, får trene mer, på det også 🙄

På slutten av kvelden i går skulle de prøve å gjennom en tunnel, Jen var ikke helt overbevist, men gikk den greit.
Jeg har «lignende» tunnel selv som jeg kjøpte til Amanda, så i kveld hentet jeg den ut og satte den opp. Jen gikk den helt greit, flinke vofsen 🙂

 

 

Kaos kom her i kveld, de lekte lenge ute, og ble nesten et lite trekantdrama.. tok et par filmer, men de driver å laster opp, så skal se om jeg får lagt de ut i morgen.
Men Kaos fikk gå tunnelen også, da ble det mørkt i tunnelen.. Kaos fyller den bra ut.

DSC02529 (800x533)

DSC02530 (800x533)

Fikk jo bilde av hundene i dag også

DSC02508 (800x534)

Det hjalp ikke på forkjølelsen å være ute mange timer i går kveld, så nå satser jeg på å starte neste uke helt frisk!

2 kommentarer om “Ikke mye lys i tunnelen

 1. Jeg er litt sånn at når man går på hundekurs, uansett om det er valpekurs eller noe annet, så er det viktigste å trene på de tingene som er viktig for akkurat dere. Hvis det i hverdagen ikke er viktig å ha strålende kontakt ved passering av andre, så trenger man ikke trene på akkurat det, men at passeringer skal gå bra uansett hvordan de gjennomføres. Men! Klart det er moro å ha en hund som hele tiden søker kontakt! 😀
  Flinke jenta som går gjennom tunnelen! Koselig å høre stemmen din igjen også 🙂

  Liker

  1. Ja er det som er så fint med slike kurs, valpene på kurset er forskjellige i alder (men er valper da) , noen er veldig flinke *sukk*, men jeg antar de trener litt mer enn oss.
   Har liksom vært en del annet hos oss i vår, men litt tid til å trene litt har man jo.

   Bare vi kan passere/være sammen med andre folk og hunder uten problemer så er jeg fornøyd, og da er det nok greit med litt kontakt. Men når vi går vanlige turer så synes jeg det er mest koselig at hunden får svinse litt hit og dit 😀 Vi får trene litt på forskjellig og se hva det blir til, og hva vi skal legge mest vekt på etterhvert.
   🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..