Kaos med tilhenger

Jen og Kaos har ikke vært løse sammen ute pga størrelseforskjellen på de. Men i går slapp vi de løs begge to, og det gikk veldig fint. Jen er nok ikke helt enig i det, ihvertfall ikke første minuttene.. Kaos tok ikke så mye hensyn, og løp i vei. Jen løp etter, men selv om hun løp fortfort så klarte hun ikke å nå han igjen. Akkurat det syntes hun ikke så mye om, men heldigvis er han litt opptatt av å markere litt, så når han stoppet opp så var hun rask etter for å hilse på han. Og så løp han igjen.. Jen etter, og slik fortsatte det. Heldigvis ble han litt «sliten» etterhvert, og da ble det litt roligere tempo. Da ble det litt mer lek og snusing, hopp og sprett. Kaos fikk si egen tilhenger.. Der Kaos gikk, ja der var Jen også.

Jeg tok bare noen tilfeldige bilder, siden vi var mest opptatt av å se hvordan det gikk. Skal se om jeg får filmet litt neste gang.. Det er så moro og godt å ha et sted der de kan være løse sammen, og løpe som de vil.

 

DSC02437 (800x534)

DSC02443 (800x534)

DSC02444 (800x534)

DSC02446 (800x534)

DSC02460 (800x534)

Løse ja, nå må Jen pent gå i bånd ved de fleste lufting i hagen hos meg. Å komme inn igjen er ikke noe hun er særlig interessert i! Så da blir det litt vinn vinn.. Jen må trene på å gå i bånd.. og jeg slipper å bære henne inn.
Jen er ikke noen vanskelig hund, tvert imot, men hun har noen veldig bestemte meninger noen ganger. Å gå ut av et bur, det er noe man ikke gjør. Det har blitt et lite problem etterhvert, siden hun har blitt litt tyngre.. Jeg må som oftest dra henne ut av buret om morgenen, og så bære henne ut. Siden hun har så utrolig stort bur, så må jeg langt inn i buret for å hente henne, og det er ikke snakk om å hjelpe til, eller stable seg opp på beina nei. Jen ligger helt avslappet, og er nesten umulig å få skikkelig tak på.
Nå klipser jeg på henne halsbåndet og fester kobbelet mens hun er i buret, og så må hun gå ut, da går det merkelig nok «greit».
Kaos ligger jo hvor han vil, men vanligvis går han å legges seg i sengen sin når jeg og Jen står opp. Ikke i morges.. i morges lå han rett ut på gulvet ved fotenden av sengen vår, så Jen måtte gå over føttene hans for å komme forbi. Heldigvis er Kaos veldig trøtt om morgenen, så han lettet bare såvidt på hodet, og la seg ned igjen. Å leke seg så tidlig er ikke særlig aktuelt, Jen prøvde litt, men siden hun gikk i bånd.. Så det går da fremover, bokstavelig talt noen ganger 😀

Jeg har blitt så forkjølet så er hjemme i dag, da er begge hundene hjemme også, og Kaos var inne lenge. Jeg gadd ikke gå ut med han når han ikke måtte ut.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..