5 mnd og Il Mimo

Jen er 5 mnd i dag, er ca 40 cm høy og veier 15.5 kg. Hvor lang hun er vet jeg ikke, men jeg synes hun begynner å bli laang.
Vi har gått en fin skogstur i dag,  det gikk veldig sent til å begynne med. Alt skulle luktes på, ikke bare to sekunder, men helst to minutter! Det gikk seg heldigvis til etterhvert, og vi kom litt lenger enn 100 meter fra huset.
Vi ble borte nesten en time, og jeg trodde hun kanskje var litt sliten når vi kom hjem, men da var det «hurramegrundt» runder ute her. Etterpå har hun vært merkelig stille.. 🙂
Det er veldig enkelt å ta bilder av Jen..

DSC02342 (800x534)

Fikk ett greit bilde likevel, etter x antall..

DSC02339 (800x534)


Det har vært nesten sommerlig i dag, og da er det herlig å nyte været med litt mer, og må jo feire at Jen er 5 mnd 😀

DSC02357 (800x522)

Denne vinen er litt «spesiell» les om den her (nettavisen). Jeg trodde den kanskje ikke skulle være så god (at jeg likte den), at det bare var opphauset, men den var veldig god. Jeg hadde ikke hørt om Il Mimo før jeg fikk den anbefalt, så nå spørs det om jeg står klar neste år også 🙂

8 kommentarer om “5 mnd og Il Mimo

 1. Gratulerer med dagen, Jen! 😀 Et par kilo til, så har hun tatt igjen Nairo.
  Har aldri smakt rosé, men siden jeg ikke liker vin generelt, tviler jeg på at jeg liker den. Kos deg 🙂

  Liker

  1. Jen sier takk og sender et langt snutekyss 😉 Er det som jeg synes er litt rart, hunder «med» pels ser automatisk mye tyngre ut enn hva de er. Jen er jo veldig liten synes jeg, i forhold til hva jeg er vant til, men det er litt enkelt med en så liten hund også. Det hender seg at jeg gjør kort prosess og bærer henne.. og da er jeg veldig takknemlig for hennes kg 😀
   Jeg har en favoritt når det gjelder rosévin, en som heter Farfalla, den er veldig søt, men passer til smaken, skikkelig sommer og kosevin. Ellers holder jeg meg stort sett til hvitvin, rødvin drikker jeg sjelden siden jeg ikke liker den. Jeg ser ikke helt poenget med å drikke noe jeg ikke liker jeg heller 😉 Takk 🙂

   Liker

   1. Awww, jeg er sjarmert allerede! ❤
    Det har du rett i. Jeg har sett bilder av barberte FL'er, og det er jaggu ikke mye hund igjen da altså. Så selv om Jen kanskje blir lavere enn Nairo, så er hun absolutt mer kompakt og derfor tyngre.
    Den eneste vinen jeg har smakt som jeg likte, var en hjemmelaget og veldig søt rødvin, en eller annen gang sent på 80-tallet. Ellers har jeg drukket ett glass rødvin av plikt en gang, men for hver slurk vin gikk det også ned et halvt glass vann :p

    Liker

    1. Regner med at du får møtt henne i løpet av året…..
     Jen er også veldig lang, i forhold til størrelsen, så blir noen kg ekstra der 😛
     Hm, skal se du kanskje liker Farfalla, https://www.vinmonopolet.no/vmpSite/Land/Italia/Farfalla-Rosato-Frizzante/p/9440701
     Det er forresten en dessertvin som er fantastisk god, men hva den heter.. Jeg er håpløs med navn på vin, pleier ofte beskrive etiketten når jeg skal ha en bestemt vin 😀 Og det kommer jeg ofte langt med, eller så sier jeg hva jeg liker og får de på vinmonopolet til å anbefale en vin.

     Liker

     1. Ååååå!!!!! Jeg regnet med at de planene ble endret, da jeg antok at deres ferie i år blir brukt nordover. Nå ble jeg glad!!! 😀
      På papiret ser den jo bra ut, men jeg springer ikke til polet for å sjekke altså 😉

      Liker

      1. Tja, vi skal jo nordover når ferien starter, men har et par uker etterpå.. så har vi igjen en uke senere også.
       Og vi skal ordne med pass til Jen og regne oss litt frem til når vi skal starte med disse tablettene, for å være sikre hele ferien i første omgang, og så kommer vi nok til å fortsette med det til høsten er ferdig, så vi har litt muligheter 🙂
       Løp å kjøp 😀 Neida, kommer nok muligheter til å smake på den 😉

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..