Den flotte valpetiden

Jeg synes vi har en veldig fin valpetid hjemme her, men valp er valp.. ting skjer.
Jen har soverommet vårt og en gang å være i. Hun veksler på å ligge på dyne i gangen eller oppi sengen vår. Greit at hun kan variere litt synes jeg. Hun har ikke ligget i gangen noe særlig før, men nå skifter hun på.
Jeg har forresten en bokhylle i gangen, den har aldri vært noe problem.. men nå en dag var det slik når vi kom hjem

DSC_0569 (332x640)

Jeg visste hva som ventet siden jeg hadde sett det live.. men var ikke så mye å få gjort siden vi var på jobb, og det var jo ikke noe farlig. Må bare ta skylden selv, siden alt sto der lett tilgjengelig. Nå er bokhyllen ryddet av Jen, og meg.

I dag lå hun slik

Screenshot_20170512-083434 (618x800)

Hun tisset forresten skikkelig på dynen min i dag før hun la seg til å sove, hvem sier at det ikke er spennende med valp 😈

I dag så var hun våken i tre timer fra hun sto opp til hun sovnet første gang (fem min før Tore kom hjem), men hun var rolig hele tiden bortsett fra litt sutring før hun sovnet. Hun brukte en del tid på «dog brick» brettet, og veldig mye gnaging på tyggebeinet. I går sovnet hun en halv time etter jeg dro, og sov godt helt til Tore hentet henne. Så er litt forskjell fra dag til dag, men det viktigste er at hun er rolig og ikke er redd for å være alene.

Alle hjørnetennene er plutselig borte. Jeg fant ene hjørnetannen fra overkjeven i morges, og da var de to nede borte også. Når jeg sjekket igjen i ettermiddag så var siste hjørnetanna oppe borte også, herlig!

Vi gikk plutselig over til bare to måltider om dagen, jeg som tenkte hun skulle ta det litt mer gradvis.. jeg tror jeg glemte å si det til henne. Så nå er det frokost og kvelds. Kveldsmåltidet er litt tidligere så det ikke skal bli så lenge mellom måltidene. Og hun spiser veldig bra, det går ikke så fort, men bare hun har selskap så går det greit.

Hun drikker jo vann også, og jeg kjøpte mat/vannkopp for «slike» hunder (de med flotte ører..) og det er jo greit, det fungerer veldig bra, ble slutt på ører med mat på og klissvåte ører. Men noe de ikke hjelper på, vannsøl! At en så liten hund kan søle så mye vann 😯

I morgen er det vekt og måling. Nå tror jeg ikke hun har lagt på seg eller vokst så mye, men når man fyller hel måned igjen så er det morsomt å måle/veie.

Men uansett valpeoppførsel eller ikke, søt er hun 😉

DSC02323 (800x534)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..