Flue på veggen

Helgen gikk som vanlig veldig fort, og ble både fin og innholdsrik 🙂
Vi har fått vårlige temperaturer, og det er mye koseligere å være ute igjen. Veldig greit med bedre vær siden jeg nå sykler både til jobb og hjem igjen nesten hver dag. Noen bør bli i litt bedre form etterhvert.

I løpet av helgen kom det plutselig noe energi flyvende.. og jeg fikk gjort så mye. Har ordnet ferdig bobilen for neste tur 😀 Vi har ikke vært på tur siden Lofoten, så er litt spent på hvordan det blir med Jen denne gangen. Det kan nesten ikke bli bedre enn første turen, men håper det blir like rolig og fint.
Vi skal på en del turer nå først på sommeren, og så blir det et par langturer i sommer. Lengste turen blir nordover igjen, vi skal til Lofoten igjen i ferien også, ordne litt. Så det er en fordel at Jen fortsetter slik hun startet i bobilen.

Kom flyvende ja, Jen er mildt sagt forbauset og glad for alt som kommer flyvende hennes vei. Første humlen var så interessant at hun klarte å stoppe midt i tissingen for å løpe etter humlen.  Heldigvis rakk hun ikke humlen igjen.. Linerler er også veldig spennende, og hun oppfører seg nesten som en katt når hun liste seg frem, og så plutselig løper i full fart. Hun kommer for sent der også..
I dag oppdaget hun flue, på veggen. Og den forbauselse når fluen fløy, ble borte, dukket opp igjen rundt henne, ble borte osv 😀 Det er litt underholdende med valp 😉

Vi gikk blodspor igjen i går. Jeg la sporet.. og at Jen kom i mål med det sporet er nesten litt rart. Jeg tror nesten jeg er litt bedre til å gå med Jen enn å legge spor hun skal gå. Jeg hadde en plan før jeg startet å legge ut sporet, men så skjedde det en del underveis, og plutselig så var jeg ikke engang i nærheten av der jeg hadde tenkt å gå. Men det viktigste var jo at Jen gikk sporet (med Tore) etterpå, og fant sporslutt.

DSC02358 (800x555)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..