Oppdateringer igjen

Første kvelden på valpekurs er over (i går), og det gikk så bra 😀 Jen var så flink med kontakt delen, og brydde seg ikke så mye om de andre valpene i ringen. Det var jo litt, men skulle bare mangle når det er så liten valp. Neste gang tror jeg vi skulle ha blant annet innkalling, så da spørs det..

Jen var på vekten tidligere i uken, var da 15 kg, høyden er litt verre å få målt, men regner med å sjekke vekt og høyde når hun runder fem mnd.

Jeg sitter å venter på denne «forferdelige» valpetiden jeg har stålsatt meg for.. Det meste har gått forbausende lett, men det kommer jo en unghund periode.. 🙄  Men jeg er like mye forberedt på den som valpetiden, så går det like greit der så skal jeg ikke «klage».

Jen er fremdeles ikke husren, ser ikke ut som hun helt har koblet hvordan og hvor enda, men det kommer nok. Vi fortsetter som før, så går det vel plutselig opp for henne hvordan dette egentlig fungerer.

Hjemme alene går slik greit, hun er så ung at vi ikke stresser så mye med det, skriver mer om det i neste innlegg.

Hun har begynt å få god tid når hun spiser, men spiser fremdeles bra selv om det kan ta litt tid. Hun får bare tørrfôr for tiden, da det ser ut til å fungere best.

Jen er en valp som er sliten om kvelden, jeg trodde vi skulle få en veldig aktiv periode på kveldene, men neida. Jen slapper av eller sover, aller best sover hun når hun er i sofaen 😉
Om helgene sover hun til rundt åtte om morgenen, og da er det som oftest jeg som ikke «gidder » å ligge lenger, og da «må» jo hun opp også. I morges sto jeg opp halv syv, og da jeg skulle dra henne ut av buret så spratt hun innerst i buret og la seg igjen. Hun var nok bra sliten etter i går kveld. Hun synes det er veldig greit å legge seg tidlig, og i går ble det sent.
Blir veldig interessant å se hvordan alt fortsetter fremover, med alt 🙂

Bilder fra siste tiden

DSC02206 (800x533)

DSC02218 (800x533)

DSC02233 (800x570)

DSC_0533 (1) (800x450)

DSC_0534 (1) (800x450)

DSC_0551 (450x800)

 

4 kommentarer om “Oppdateringer igjen

 1. Artig med valpekurs! 🙂
  15 kilo, da har hun snart tatt igjen Nairo! Han var faktisk 14 måneder før han kom over 15 kg første gang.
  Du som er sånt A-menneske og har fått en B-hund, det kan ikke være lett :p

  Liker

  1. Ja det er morsomt med slike kurs, både for folk og hunder.
   Jeg synes jo at Jen er veldig liten jeg da.. er forresten en finsk lapphund der også, tror han er noen få dager eldre enn Jen bare. Ellers var det en fin blanding av valper, er jo morsomt når det er så mange forskjellige.
   Jeg har jo sovet til åtte jeg også! Det er nesten langt på dag det.. Jeg synes det er veldig godt å ligge «lenge», om jeg sover.. våkner jeg så er det greit å stå opp 😛

   Liker

   1. Hun virker nok liten fordi hun fortsatt er valp, og fordi du er vant med større hunder 🙂
    Oi, så moro med en FL der! Prøv å få tak i kennelnavnet på den hunden hvis det passer sånn, jeg er nysgjerrig 😀
    *ler* Dagen min hadde vært ødelagt hvis jeg sov til 8 😉 Da skal jeg allerede ha drukket en kopp te og begynt på frokosten 😉

    Liker

    1. Ja jeg synes jo rasen er liten..
     Husker jeg på det så skal jeg spørre, så bilde av ett av søskene til den hunden i dag forresten.. om jeg ikke misforsto.
     Jeg er jo vant til å opp tidlig uansett, men så synes jeg det er så godt å være oppe sent om kvelden, og det harmonerer så dårlig 💤 Men nå er jeg såpass gammel at jeg kan hvile på ettermidagen.. og da blir alt så mye enklere 😄

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..