Ikke alle som har det travelt

Nå ble det litt feil igjen hos meg, det er 1. mai i dag og dermed fridag. Men det er også mandag.. og da klusset det seg litt.

Jen har vært så rolig i dag, helt merkelig. Hun har sovet mye også, i motsetning til en dag tidligere i helgen. Hun trengte vel en hviledag på slutten av helgen. Det vil si, det ble jo ikke helt hviledag.. vi gikk et blodspor i ettermiddag som gikk veldig bra. Vi har ikke kommet så langt i treningen at vi har begynt med så «avanserte» spor, men i dag ble det litt annerledes spor likevel, og Jen mestret det så bra 😀
Jeg bestilte meg egen sporline i går.. og er veldig spent på hvordan den er. Så klart Jen og jeg må ha egen line når vi går 😉 Nå er ikke fargen så veldig viktig, men det er jo litt fint med en annen farge enn oransje.. vi kommer helt sikkert ikke til å gå bedre med den linen.

Jen har som sagt vært rolig i dag, og tatt seg god tid med mye. Hun spiser forholdsvis raskt når hun spiser, men ikke slik at hun sluker maten. Men i dag tok det så lang tid å spise at hun satte seg ned etter litt, og da satt hun der å spiste og tok livet med ro

DSC_0544 (454x640)

 

3 kommentarer om “Ikke alle som har det travelt

  1. Jeg synes alle sånne fridager burde vært på fredager. For når de er på mandager, så tar det bare en eller to dager på jobb, så føles det som om en helt vanlig uke. Men når de er på fredager, så er det så himla deilig å avslutte arbeidsuka på torsdag!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..