Hundesalong på ferje

Vi har jo ikke så mange ferjer hjemme i Skjåk.. Og ikke så mange i nærheten heller, så det er langt mellom ferjeturene våre. På ferjene vi bruker på Lofot-turene våre er bildekket stengt, og siste årene har vi bare latt hunden være i bilen, og det har gått kjempegreit. Men det var ikke aktuelt å la Jen være alene i buret på denne turen her, hun er litt for ung for en så «lang» ferjetur alene i bilen når hun ikke har vært borti det før. 

Jeg har jo skrevet om første turen for Amanda her tidligere, hvordan det gikk. Amanda var «voksen», så var litt annerledes. Nå visste jeg at ferjene vi skulle bruke hadde egne hunderom/hundesalong, og man kunne ned å se til hunden med de som jobber ombord om man sa fra. Men det syntes ikke jeg var nok.. så jeg skrev en mail.. Fikk raskt svar, og det var helt greit å være sammen med valpen under overfarten. 

Joda, jeg vet at jeg «diller» litt, og noe er kanskje/sannsynligvis unødvendig, men den ene gangen man diller litt kan være det som gjør at det går greit senere. Det er veldig viktig med gode opplevelser for enn liten 🐶 

Så på tur nordover denne gangen så var vi alle tre i hundesalongen 😂 Og det gikk helt greit med alle tre.. Var det flere enn en hund med så måtte hunden være i burene, eller man kunne ha med bur selv. Vi var alene, så Jen fikk gå å undersøke alt.. Men hun fikk prøve et av burene også, og man skulle ikke tro hun ikke hadde vært med båt før. 

Burene på hunderommet var enkelt rom og dobbeltrom.. eller store bur og veldig store bur. Det er ihvertfal plass til veldig store hunder også. Burene var rene, solide med skikkelig lukking. Det var også vann, vaskemidler osv inne der, så om man ikke har bil eller kan ha hunden i bilen under overfarten, så synes jeg dette var et bra alternativ 🐶 🛳 🚢

2 kommentarer om “Hundesalong på ferje

  1. Det må jeg si, det der ser veldig bra ut! Nå tror jeg ikke jeg ville latt min hund være igjen alene der, men de skal uansett ha stjerne i boka for tilrettelegging.

    Liker

    1. Ja jeg ble litt imponert. Vi har jo bilen med, så når Jen blir litt eldre blir det nok å være i bilen. Men for de som ikke har den muligheten, eller for de som må være med hunden er det flott.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..