Jen sin første tur til Lofoten

Da er vi fremme i Lofoten, vi tok en uke ferie så vi får lang påskeferie i år. Det var greit vær i går når vi kom over Vestfjorden, men i dag og i morgen er det ikke mye greit vær! Det regner og blåser mye, det skal jo ikke være så mye vind, egentlig.. men kommer i kast. 

Fra Saltfjellet i går

Vi lufter oss litt før ferjen

Det går fremdeles veldig bra med Jen i bobilen, hun sover bra om natta, herjer og løper om dagen, og koser seg. Vi er inne i huset litt med henne også, og der fant hun seg en stol med et sauskinn i 🐑 og der sovnt hun i går kveld 😄 Hun var «hjemme» med det samme, så ikke problem med å bort nei.
Her sover Jen, men hun ligger å leker med bamsen og nesehornet under kjøring også. I går var hun våken en del under kjøring, og satt/lå og fulgte med rundt seg. Vi passet inn litt lenger pauser i forbindelse med måltidene når vi kjørte oppover, og det blir nok det samme nedover. 

Før vi skulle dra så tenkte jeg ikke så mye over at vi ble borte en stund, men så nevnte Tore på at det kunne bli spennende med 14. dager i bobil med valp.. Og jeg bare 😱  Vi er ikke i bobilen hele tiden, men veksler på litt, og forhåpentligvis blir dt litt bedre vær etterhvert så vi kan være mer ute.

Jeg har forhåpentligvis med nok hundemat.. Tror jeg veide opp så det skulle bli nok med bare tørrfôr, og siden hun får våtforet også, så skal det være mer enn nok.  Men jeg har regnet feil før.. Jaja, mat blir det vel på en eller annen måte, vi har jo sjøen like inntil 🌊 og der er det vel en og annen 🐠 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..