På Einangen

I dag ble det endelig såpass til vær at vi kunne være ute litt mer. Vi var oppe på Einangen litt, og Jen koste seg oppe der. Senere var vi ute på Leknes, men der var det litt kaldt altså 😱😂 Så der var det veldig greit å inn i bilen igjen. 

Tore fikk hjelp når han skulle tømme skoen for snø, det er jo fint med slike små som vil være hjelpsomme, alt går så mye raskere.. 😂

Er litt flere butikker her enn hjemme.. Og er spesielt to butikker jeg liker veldig godt, rema 1000 og Extra Leknes 😎 Vanligvis er det å handle på en matbutikk noe man gjør fordi man må, men på disse to her kan jeg fint bruke lang tid på å gå å bare se 😂 Det blir jo å shoppe litt også.. 

Jeg skulle ikke skrevet om det fine været, nå skyet det plutselig over, og det bøtter ned ☔ Forhåpentligvis forbigående. 
God varm plass å ligge på, tror nok det er ei som kan bli litt forbauset senere, når bobilen krymper.. 😏

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg, Jen

2 kommentarer

Naturen i nordnorge slutter aldri å fascinere meg, og jeg håper så inderlig at 2018 er året jeg kommer meg oppover selv, enda litt lengre nord enn det jeg har vært. Godt å se at dere nyter litt av dagene også ❤

Lik

Ja det er flott nordover, og er spennende med så mye forskjellig natur rundt omkring i landet. Det håper jeg du får gjort også, en skikkelig ferie langt nord 😀
Ja vi er jo så heldige å ha med valp.. 😊 så det må til litt aktivisering også. Hittil har Jen imponert helt ubeskrivelig på turen. Fortsetter det slik mens vi er her, og hjemturen så er det neppe til å tro. Valper er tilpasningsdyktig, men jeg så for meg litt «mer mas» underveis, før vi dro. Men vi skal jo hjem igjen også.. så bør vel ikke si for mye 😊

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: