Bestikkelser

En aktiv ettermiddag og kveld. Jen har hatt en av de ettermiddagene der det ikke er snakk om å hvile ett eneste sekund. Jeg skulle støvsuge og moppe litt hjemme når jeg kom fra jobb, Tore skulle drive ute. Jeg så fort at dette kom til å ta tid, med så interessert en assistent, så tar ting tid.
Etter litt så jeg at Jen hadde tenkt å gjøre noe man helst gjør ute (om man er hund..) så jeg tok henne med ut, men da var alt glemt. Så morsomt å være ute, løpe, lukte, smake, terge Kaos, osv. Når hun endelig begynte å roe lit ned, så kom PH.. Jen ble ellevill, og da var det på’n igjen. Men etter langt om lenge fant hun endelig ut at det kanskje var på tide å gå på do.
Jeg og henne gikk inn igjen, og hun ble med å jobbet videre..Hun sliter litt når jeg skal moppe, siden jeg setter opp innhegningen igjen. Hun er ikke glad i å være «innestengt» og ihvertfall ikke alene.
Etter alt var ferdig skulle jeg stryke noen klær.. og da kom tanken om bestikkelse. Jeg tok hele lekekassen og satte på gulvet, og jeg fikk ordnet alle klærne uten at hun brydde seg 😀
Og plutselig å sloknet hun.. hun var tydeligvis så sliten at hun ikke engang ryddet opp igjen etter seg 😯

DSC02007 (800x533)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..