Et lite feilkjøp

Noen ganger har man en bra tanke bak hva man kjøper, og så blir det merkelig nok litt feil. Jeg bestilte mat til Kaos, som kom i går. Og når jeg først skulle bestille noe fra en dyrebutikk på nett..  fant noen godbiter som så veldig fine ut, og tenkte at store smaksrike godbiter er veldig bra i noen situasjoner til valp.
Tore ga Jen en bit, og hun tok den, men la den så forskrekket fra seg. Gikk et stykke fra den og la seg for å se på den 😯
Virkelig synd jeg ikke tenkte på å filme det først på, for det så bare merkelig ut. Om man kan se noe i blikket til en hund, så kunne dette tyde på «HVA er det dere gir meg, noe såå ekkelt!»
Men når jeg tok fram mobilen for å ta film så ble hun litt mer interessert, men konsistensen på godbiten var fremdeles litt «usjameg». Det blir nok ikke å bruke disse som ekstra god belønning..

 

 

 

 

2 kommentarer om “Et lite feilkjøp

 1. Nairo må alltid smake på nye godbiter, så de første par gangene jeg gir han noe nytt, så kan jeg ikke gi det som belønning, men heller som snacks. Det gjelder også hvis han har fått det før, men ikke fått det på en stund. Kan jo være Jen er sånn også?
  Ellers er det ikke uvanlig med bomkjøp, er mye her fra den store handlingen jeg gjorde av godbiter som Nairo rett og slett ikke vil ha. Sukk…

  Liker

  1. Jen pleier å spise alt.. her var det nok konsistensen som var rar. Er slik tørr smuldret greier..
   Men Kaos er slik at han må snuse, smake osv, jeg er sikker på at noen har forgiftet han i ett av hans tidligere liv 😨 Og Amanda var av den «spise først» typen, uansett om det at godt eller ikke, og ikke lærte hun heller. Kjente vel ikke smak på alt hun innhalerte heller 😁 Men er småskummelt med slike hunder, egentlig greit med de som sjekker litt.
   Kjedelig med bomkjøp ja, jeg er jo vant til at en av hundene spiser alt.. Så spørs hvordan Jen egentlig blir 😄

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..