Så søla skvatt

Ble ingen tur på Kaos i går, så jeg tok han med i hagen litt. Det var det vått, og Kaos er jo ikke den som går pent og rolig. Man formelig så vannspruten sto rundt han der han løp, og jeg måtte jo løpe litt jeg også 😛
Vi fikk til og med inn litt dressur etterhvert, noe han er veldig flink til, om han gidder.. Nå var nok posen med kjøtt i store biter som jeg hadde i lommen en vesentlig rolle i denne lydigheten 😉

Mystery (bobilen) er hjemme igjen! Og ser ut som hun har hatt det helt fint i vinter.
Blir nok litt «jobb» med å ordne til alt, siden vi tok ut rubbel og bit i vinter.. men er jo litt morsomt å ordne til så alt er klart til sesongen. Heldigvis er nesten alt innhold lagret på samme sted, ellers er det fare for at mye aldri hadde kommet inn i igjen..

Jen vokser og trives. Hun er av den hjelpsomme sorten.. her er det ikke noe som heter «kan ikke». Hun tror nok hun kan alt o_O Det blir nok en del nye hvite hår på meg i løpet av denne valpetiden. Jeg løper jo etter henne og hyler neeeei! (Altså, jeg gjør ikke det, egentlig..)
Vi gjør unna morgenstellet og alt annet så «raskt» nå, at vi får tid til å sitte å kose oss litt før vi drar på jobb. Litt koselig med en valp
Før hun ble så hjelpsom av seg så buret jeg inne planten min.. og da ble skriveren innburet også. Ser nå at det var veldig greit, når Jen hører at skriveren starter så er det fortfort bort til den

DSC01996 (640x445)

Jeg tror ikke vi trenger noen makuleringsmaskin, det har vi, og den heter Jen!

Påske-mjukbrødet er i hus 😀

DSC01994 (640x427)

Jeg har igjen sylte fra jul også, og er nesten så jeg kjenner smaken av det bare med å tenke på det!

Vi har fremdeles ikke noe bra vær, synes Jen.. Hun vet godt hvor vi skal for å gå inn, og løper bort til trappa og setter seg veldig «stakkars meg» når hun vil inn. Vi stengte trappa med kompostbinge element veldig tidlig, vil si etter hun løp opp trappa og jeg fikk nesten angst ute her. Vi har ingen valpevennlig trapp, Kaos liker den da, han hopper opp og ned alle kanter på den.
Men det er jo litt morsomt ute noen ganger også.

DSC01987 (640x432)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..