Solskinns hund

Så ble det litt kaldt igjen, -13 imorges. Godt man har klær å ha på seg. Ble noe mildere utover dagen, men var en kald vind. Da vi skulle opp i skogen ble det derfor å kle på seg litt, og Jen koste seg maks 😀 Halen til værs og fram og tilbake mens hun gikk etter, foran og bortenfor oss. Det er så morsomt å ha henne med på tur og se hvordan hun er.

DSC_0232 (640x360)

Men Jen er virkelig glad i sola også, en skikkelig solskinns hund. Finnes det en liten solflekk, ja da finner man Jen der

DSC_0227 (640x360)

Det ble et lite blodspor, inne..  i helgen, og det gikk veldig greit. Det var ei som var bra ivrig en stund.

Det ble mye annet i helgen også, og når Kaos kom tilbake i ettermiddag så ble hun helt «vill», snakk om gjensynsglede! Stakkars Kaos, han var nok glad det var en grind mellom de.. men han ble glad han også. Og når han skulle inn til Jen senere så var han ikke tung å be, spørs om han angret seg etter litt.. Bortsett fra at Kaos blir litt for stor og voldsom til at de kan leke og herje som de vil, så går det veldig bra med de.

Vi ble sittende oppe en stund i går kveld, men jeg gikk å la meg litt før Tore. Den som var rask til å følge meg var Jen. Jeg trodde ikke at hun kom til å legge seg, men hun gikk inn i buret, gravde seg ned og sovnet. Stakkar, hun er jo ikke vant til å måtte være oppe så lenge 😛

Ute her så fant hun ene leken til Kaos, den ble litt stor.. men var litt irriterende å ikke få tak i den lille ballen inni den store.

DSC_0251 (640x360)

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Jen, Kaos

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: