Lek og kos

Jeg har fri i dag, og det er jo VM for tiden.. i dag var det herrestafett. Joda, jeg hadde fått med meg det, men tv’n ble stående på en annen kanal her, uten at jeg så på, så det ble ikke noe stafett på meg. Flaks at jeg ikke er så veldig interessert.
Jeg var mye mer interessert før, men det har dabbet av, tror det har noe med hvem som går osv. Og så blir det litt mye, og så mister jeg interessen.
Dessuten er det så mye annet som opptar meg for tiden.. i dag har jeg tilbrakt mange timer på gulvet, både med lek og kos.

 

 

 

Jen leker både rolig, og ikke rolig.. hun løper som en virvelvind gjennom stuen og gangen her, stort sett på kvelden.
Denne beveren mistet plutselig et øre..

dsc01586-640x496
Har fått satt opp kompostbinge element foran trappa ute, hun løp trappa veldig fort opp en dag 😯 Og akkurat slik løping i trappa og oppe er ikke aktuelt før hun blir gammel nok. Glemmer aldri da Amanda datt ned fra en snøkant ute her og skadet ene foten sin, hun gikk bare rett utfor kanten.

Fikk opp et par kroker på badet også, til nevnte elementer.. greit å kunne dusje alene, og la skittentøykurv og søppel få være i fred.

I morgen håper jeg det blir en liten skogstur igjen, går greit med noen kuldegrader når det er sol 🙂

6 kommentarer om “Lek og kos

 1. Jeg mener bestemt at det burde finnes en lov som sa at man skal ha fri fra jobb når det er en eller annen form for skimesterskap når konkurransene foregår på hverdager. Skulle jo så gjerne sett begge stafettene!
  Si meg en ting, er det pinnsvinet egentlig en forkledd gris? Synes jeg hørte noen lyder der som ligner mistenkelig på grisen som står oppe på en hylle i kjelleren her, jeg nekter Nairo å leke med den da lyden gjør meg totalt koko :p

  Liker

  1. Hehe, ja for de som er interessert så hadde det vært noe 🙂 Jeg følger ikke med på hva som går hvilke dager heller, men er vel noe «stort» i helgen også? Eller kanskje det er avslutning da.
   Ja spørs det, er noe snøfting i den, men jeg har aldri hørt noe pinnsvin i virkeligheten. men ser egentlig ikke for meg at pinnsvin snøfter/grynter 😛
   Vi har en slik gris her i huset også, men har ikke prøvd den på Jen enda, Amanda likte den ikke, og ikke Kaos heller. Den grynter jo noe forferdelig! Jen punkterer stort sett de pipegreiene i lekene sine, veldig greit kjenner jeg 😀

   Liker

 2. Det er jentenes 3 mil i morgen og guttas 5 mil til søndag, så jeg skal jo få med meg noe. Og jeg fikk jo med meg det som var forrige helg. Men det er noe spesielt med stafettene!
  Jeg prøvde kjapt å finne lyder fra pinnsvin på nettet, men fant ingenting som lignet på gryntelydene ihvertfall 😉 Nairo elsker den grisen, men han elsker den på en litt for amorøs måte, så han får ikke ha den uansett. Akkurat som med alle leker det er litt størrelse på. Over-hormonelle pelsdotten min :p

  Liker

  1. Åja, de lengste etappene siste dagene.Jeg fikk med meg at Sundby (?) brakk staven like før mål forrige helg, siden noen andre så på, og må innrømme at det kom et mindre pent ord akkurat da, snakk om uflaks!
   Hormoner er ikke alltid så enkelt nei, og er jo greit å ikke hause det opp når han er slik. Amanda og Kaos ble bare rare av grisen, trodde en stund at det var den innbilte tiden til Amanda som gjorde det, men når Kaos var likedan..

   Liker

 3. Joda, Sundby brakk staven og Iversen kræsja bort en potensiell gullmedalje. Men jentene våre har jo gjort rent bord.
  Ikke nødvendig å gi han ekstra muligheter til å være amorøs, nei 😉

  Liker

  1. Ja den kræsjen leste jeg om på nett, og så den noen ganger etterpå også, snakker om uflaks.
   Får satse på at de har brukt opp uflaksen sin for resten av VM 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..