Kosehund

I går var jeg endelig 100 % frisk igjen 😀 Bare så synd at jeg følte meg så elendig! 😦
Jeg klarer ikke bestemme meg for om det egentlig er greit å bli så forkjølet når jeg skal avspasere og ha langhelg, eller om det hadde vært «bedre» før/etterpå. Jeg tenkte at en lett forkjølelse ikke var noe store greier.. men jeg har ombestemt meg. Jeg har vært elendig, men i løpet av natten som var så kom det en liten endring, så i dag er det bare en lett forkjølelse..  Så da blir jeg vel helt bra igjen etter en dag eller to.

Jen har vært veldig grei, i dag når vi var hjemme hele dagen så var hun mistenkelig grei og rolig hele dagen. jeg gikk bare å ventet på at hun skulle være ferdig ladet.. Når Kaos dro i ettermidag så begynte jeg å gjøre forskjellig, skifte på sengen vår, støvsuge osv. Og det ble nok litt mye for en liten Jen, nå ligger hun helt utslitt å sover.
Hun var jo selvsagt med på alt husarbeidet, og slik tar på. Støvsuging er noe jeg bør gjøre litt oftere tror jeg. For å si det slik, Jen er ikke lydløs.. Jeg er sikker på at hun har fått lyd for mer enn en bayer 😯
Jeg lempet henne opp i innhegningen når jeg skulle moppe, det får være måte på hvor mye hjelp jeg trenger.. Kastet oppi et dyr hun fikk i dag, som Kaos egentlig skulle ha.. men Kaos gjør kort prosess med slike dyr, så da fikk Jen det. Det dyret både snøfter og piper, så Jen ble litt opptatt, og jeg fikk moppet.
Da er det veldig rent her, en stund.

I morges så koste vi oss foran ovnen litt, Jen sovnet, så da satt jeg der da..

dsc_0170-281x500

 

Koser seg senere på dagen ogsådsc01601-640x427

 

Jeg har ikke bilde av alt husarbeidet som gjorde henne så sliten.. det skulle jeg egentlig hatt film av isteden 😛

Jeg synes faktisk Jen er en veldig grei valp, så langt.. Hun har sine perioder rett som det er, både med piraya og kenguru tendenser. Men jeg hadde stålsatt meg for enda «tøffere» tider fremover, så enn så lenge koser vi oss stort sett hele tiden 😀

2 kommentarer om “Kosehund

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..